Opvisning i Skælskør.

Af Per N. Kristensen, Medlem indtil 2004

I forbindelse med kulturfesten i Skælskør denne sensommer weekend (30. og 31. august 2002), lavede Jokokan Skælskør Karateskole, som en del af arrangementet, en opvisning.

Til opvisningen havde vi hentet assistance fra Jokokan Slagelse Karateskole og med deltagelse af både børn og voksne blev det en stor succes. Vejret var heldigvis med os, så alle 19 deltagere i opvisningen, fik glæde af det dejlige solskinsvejr.

Opvisningen indeholdte alt hvad hjertet kunne begære, lige fra grundlæggende basis træning på begynder niveau, til avanceret sortbælte teknikker. Der blev lagt vægt på, at karate træning i Jokokan, er for alle uanset alder og køn, og uanset ambitionsniveau.

Flere børn fra vores Joko-kids hold, vakte stor begejstring hos både forældrer og børn blandt publikum og vi er sikre på at dette vil tiltrække flere elever til vores klub i fremtiden.

Med venlig hilsen

Per Nygaard Kristensen
Jokokan Skælskør Karateskole

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login