Shindenkan Forårsstævne 2024 – Et traditionelt stævne med fokus på Karate 😊

Et fantastisk forårsstævne blev skudt i gang af Yamana-Itotani Sensei som blev godt op bakket af Shindenkans nye musikalske stævnekor bestående af medlemmerne af aktivitetsudvalget, deltagerne og ja – også alle de friske tilskuere og forældre 😊.

Alle Shindenkans stævner bliver startet op med positiv energi, humor og rigtig god stemning og det blev en supersjov opstart for alle fremmødte og det var megafedt samtidig at mærke det kæmpestore fællesskab vi har i Shindenkan og at alle var indstillet på at bidrage superpositivt til at skabe en fantastisk dag.

Og en fantastisk dag det blev det!

I Shindenkan træner vi det superspændende flersporede Japanske kampsportssystem Yakami Shinsei-ryu Taijutsu & Karate-do som har rødder mere end 1000 år tilbage i tid – i en tid før kampsporten blev til og en tid hvor familiens overlevelse afhang af deres indstilling, deres træning og de kompetencer der var tilgængelig for dem – såvel indre som ydre.

Vores flersporede kampsportssystem indeholder træning i både fjernkamp og nærkamp, ubevæbnet og bevæbnet med klassiske Japanske våben såsom sværd, kniv, stav og moderne våben som pistol gennem POMW-træning (læs mere om det på www.pomwproject.com). Sidst men ikke mindst er der den indre vej med fokus på empowerment – så deltagerne trænes i at være leder af deres eget liv. Et system faciliteret af Yamana-Itotani Sensei som vi er meget stolte over.

Shindenkans fantastiske fællesstævner har forskellige temaer og for andet år i træk blev Shindenkans forårsstævne gennemført som et traditionelt Karatestævne, under mottoet: ”Træn som du kæmper”, bygget op med en klar rød tråd igennem 3 læringscirkler – Kihon og Senkai som er basistræning uden partner med fokus på optimal teknik koordineret med åndedrættet. Kumite – hvordan anvendes det lærte til kamptræning med partner og til sidst over i Kata for at få samlet al læring i et 😊

Denne opbygning satte stor fokus på deltagernes positive indstilling med optimal mulighed at træne igennem et flow med forståelse for deltagernes individuelle pensum, men med stigende sværhedsgrad helt afhængig af deltagernes niveau – samtidig med at der var plads til smil alle steder. Hver gruppe havde deres egen instruktør og det gjorde at Yamana-Itotani Sensei kunne flyde frit mellem grupperne med smil, varme og tillid sammen med sin unikke viden og der blev plads til både individuel feedback samt mange gode demoer under vejs.

Der var en del sygdom hos de tilmeldte til forårsstævnet 2024 også blandt dem der var indstillet til graduering. Shindenkans forårsstævne arrangører sørgede selvfølgelig for den rigtig gode træning og stemning til de fremmødte 😊 og vi håber derfor at se dem alle til sommerstævnet.

Forårsstævnet 2024 blev bare et fantastisk stævne med meget høj intensitet, viden, sved og super stemning blandt deltagerne – ”The Shindenkan way” hvor der var plads til smil, varme og venlighed – til store som små og denne stemning kunne mærkes helt ude på tilskuerpladserne 😊

Forår i Shindenkan

Foråret i Japan er når kirsebærtræerne, med deres fine smukke lyserøde blomster, springer ud og sender os besked om at forår, varme og sol er på vej til os gennem årstidernes skiften. Og lige som i Japan fejrer vi dette i Shindenkan. For det er netop her på årets første stævne vi mødes med trænings venner og deres familier og byder foråret og livet velkommen i det der holder os sammen, i træningsfællesskabet i Shindenkan som vi er fælles om og som udtrykkes gennem vores værdisæt, vores indstilling med den rette ånd og det rette mindset, vores handlinger og som gør en kæmpe forskel for alle os der er en del af Shindenkan.

På forårsstævnet 2024 var det tydeligt at sæson 2023-2024 har været en succes for Shindenkan og vi har fået konsolideret nogle rigtig gode Shindenkan skoler med højt fremmøde og fantastisk træningsindstilling.

Det mærkes tydeligt at der er indtrådt et stort sammenhold og det ses også på tværs af vores medlemsskoler hvor deltagelse på de nationale kompetenceaktiviteter er støt stigende og hvor der er en rigtig god træningsindstilling.

Shindenkan er - Et særligt sted

Personlig mærkede jeg på forårsstævnet at Shindenkan er noget helt særligt for alle vores medlemmer og instruktører – et sted med plads til alle der vil den lyse positive energi. Et sted bygget op om vores værdisæt og det fantastiske 1000 år gamle kampsportssystem – Yakami Shinsei-Ryu Taijutsu & Karate-do.

Et sted med plads til intensiv træning på højeste niveau, et sted med plads til lidt mandehørm, et sted med plads til gode samtaler med Yamana-Itotani Sensei, et sted med plads til at grine af sig selv, et sted med plads til at være seriøse, til at spørge instruktørerne til råds og ikke mindst plads til at skabe venskaber.

Alle jeg talte med før, under og efter stævnet, var ekstremt glade og positive – blev hængende for at hjælpe, for at tale med hinanden eller havde bare ikke lyst til at gå hjem allerede – en helt igennem livsbekræftende oplevelse for både deltagere, instruktører, tilskuere og forældre 😊

Gradueringer

Som altid er Shindenkan forårsstævner en ganske særlig begivenhed for de mange nye medlemmer der er kommet til i vores sommer- og vinter kampagner – for det er her, de fleste skal op til deres første nye bælte eller nye streger på deres bælter.

På Forårsstævnet 2024 var 37 glade Shindenkanere til graduering og det blev til mange rigtig flotte og velfortjente gradueringer. Som chefinstruktør er det altid en kæmpe ære at se deltagerne kæmpe for deres gradueringer og det gør mig især stolt at se vores JokoKidz sætte alle sejl til 😊 Et stort tillykke med jeres nye og velfortjente grader – rigtig godt gået!

Hvad sker der i resten af sæson 2023 - 2024

Der er planlagt 4 gode vigtige kurser og så er der selvfølgelig Sort- og brunbælter lederseminarer, de vigtige KYU pensumseminarer og Shindenkans Sommerstævne 2024 hvor der igen bliver afholdt gradueringer for alle der er indstillet 😊

For de højere grader bliver det ekstra spændende fordi gradueringen for Brun- og Sortbælter foregår på sommerstævnet – og det individuelle testforløb starter allerede i august og kulminere på sommerstævnet 😊

Sommerstævnet er altid en fantastisk opvisning i Shindenkans flersporet Kampsport. Fordi det er på sommerstævnet alle de højeste graduerede skal generhverve deres OBC KM, mærker for deres flersporede kompetencer – derfor vil være opvisning i alle Yakami Shinsei-ryu bevæbnede og ubevæbnede. kompetencer.

Planlagte Kompetence Kurser

Til

Dato

 April 2024

 

 

 

SB-BB Lederseminar 9

 

 

13-Apr-2024

KYU Stævne 5

 

 

13-Apr-2024

NKT 5

 

 

13-Apr-2024

Kotachi P1.1

 

27-Apr-2024

 Maj 2024

 

 

 

SST TG1 ministævne

 

04-Maj-2024

Kotachi P1.2

 

04-Maj-2024

BB-SB Special L-seminar

 

 

25-Maj-2024

 Juni 2024

 

 

 

SB-BB Lederseminar 10

 

 

01-Jun-2024

KYU Stævne 6

 

 

01-Jun-2024

NKT 6

 

 

01-Jun-2024

Jujutsu 1 & 2

 

02-Jun-2024

Dato for det sidste stævne og graduering i sæsonen

Sommerstævne 2024

Alle

15-Jun-2024

Lad os slutte en fantastisk sæson af på toppen – sammen 😊

Siden 2022 er vores sæsoner bare blevet bedre og bedre – og der har været flere til prøvetimer i alle Shindenkans medlemsskoler siden vi startede i januar – men vi mangler stadig at få de sidste indmeldelser på plads 😊 Så vi har nu gang i den sidste del af sæson 2023-2024 – så lad os sammen give alt hvad vi har for at slutte sæsonen af, som en succes for fællesskabet.

Det er vores ønske i Shindenkan at vi hjælper hinanden med at skabe flere Nye fantastiske medlemmer og netop fordi sæsonen langt fra er slut endnu, har vi igen brug for jeres hjælp og den gode positive lyse energi der følger med.

Så slå til nu! Hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så spred budskabet om at Alle der har lyst, er velkomne – Vi optager nye medlemmer allerede fra den 2. april 2024.

Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har, for de sidste sæsoner har overbevisende vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – både gentiltrækker de mange gamle medlemmer som er kommet tilbage og især styrker tiltrækningen af nye medlemmer.

Det er en fantastisk tid i Danmark lige nu og foråret er stille og roligt på vej – og vi ved at i Shindenkan, der skinner solen på os alle fra en skyfri blå himmel – Lige om lidt overgår vi til sommertid, dagene er blevet længere og jeg kan mærke at vi står over for noget stort, noget fantastisk og jeg glæder mig til rejsen sammen med jer alle.

Spred budskaberne - Kom og vær med til den mest cool fritidsaktivitet der findes – træn sammen med dine børn, din partner, bror eller søster
  • Hvis du vil være stærk en enkelt dag – så kan du altid købe et sort bælte 😊
  • Hvis du vil være stærk en enkelt måned – så se kampsports video på YouTube 😊
  • Hvis du vil være stærk i 6 måneder – så træn din Kumite i 6 måneder
  • Hvis du vil være stærk i 1 år – træn din teknik gennem den skolede tilgang i et år.
  • Hvis du vil være stærk hele livet – så træn værdibaseret – så DU ved hvem DU er!
Shindenkan – Træn de Gode værdier – Det er sund fornuft!

I Shindenkan træner vi de Gode værdier – fordi det er sund fornuft! Fordi Yakami Shinsei-ryu er et flersporet kampsportssystem der træner din krop, sind og ånd med 1000 års viden, erfaring og gode værdier som er universelle og vil hjælpe dig til at finde ud af hvem du er!

Jeg ser frem til at se jer alle til Sommerstævnet 15. juni 2024

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login