Shindenkan Xmas 2023 – Fantastisk lysende energi med masser af sved på panden, store smil og super god stemning

Shindenkan Danmark har i rigtig mange år afholdt positive og glædelige fællesskabende traditionsrige stævner, som til enhver tid afspejler hvem vi er og Shindenkans 57. Xmas stævne var ingen undtagelse.

Shindenkans Xmas stævne blev afholdt lørdag d. 9. december 2023 i Ballerup og hvilken fantastisk Julefest det blev 😊 med superglade deltagere som fik afprøvet på deres glade julestemning, deres stamina, deres kampgejst og ikke mindst en masse glade tilskuer der bakkede om hele dagen med humør og sammenhold – vi kunne ikke ønske os det bedre.

Under Coronatiden stillede Shindenkan op til alt hvad der var muligt af fællesskab i ægte Shindenkan ånd om det var fælles gåture med afstand, KataFIT træning via Facebook, hjemmetræning via zoom og ikke mindst udendørstræning godt hjulpet af specielt Ballerup Kommune – og det var sammenholdet, fællesskabet og det at vi rakte ud til hinanden der lykkedes 😊.

I den sidste del af Corona tiden fik Shindenkan med rettidig omhu omstruktureret, optimeret og tilpasset organisation til tiden efter og derfor undgik Shindenkan også den store negative effekt som det havde på mange andre foreninger.

I sæson 2021-2022 var det for Shindenkan, lige som for mange andre frivillige foreninger, fantastisk at mærke det store positive træk og den lysende energi der kom til os i foråret 2022, lige der hvor alt blev frit igen, træningsfaciliteter blev stillet til rådighed igen – hvordan alle medlemmer, nye og gamle kom tilbage til os for at træne igen – vi følte os i sandhed frie igen og hvilken fantastisk følelse.

Efterfølgende har mange mennesker, især de unge, været udfordret på det mentale helbred og det har også været fremme i alle medier og så flugten fra de frivillige foreninger. Men her må jeg bare understrege at det er her hvor vi i Shindenkan er rigtig stærke. Vi er jo mangfoldighed med Shindenkans fantastiske sammensætning af glade og forventningsfulde medlemmer – store som små, piger og drenge, mænd og kvinder som sætter en tyk streg under Shindenkans motto: Vi har plads til alle – eliten som motionisten.

Mål for deltagerantal i Shindenkans Strat26 blev nået i den nederste fraktil med godt 90 tilmeldte deltagere, der på trods af den megen sygdom som hele efteråret og de første vintermåneder har været præget af – mødte frem med positivitet, gåpåmod og ikke mindst store forventninger til dagen, til fællesskabet og ikke mindst deres egen præstation 😊

Hele 2023 har været understøttet af vores medlemmer og deres meget store lyst til at træne Yakami Shinsei-ryu Taijutsu og Karate-do – og leve vores værdisæt. Deres nysgerrighed og ønsket om at blive bedre at gøre både noget for dem selv og for andre mennesker omkring dem.

Vi er helt vildt gode – Niveauet i Shindenkan har aldrig været højere end det er lige nu og det gælder hele vejen rundt – både på kompetencer, engagement og positivt humør og lysten til at være der for hinanden og det er vi bare enormt stolte af.

Sommeren 2023 bød på det største antal af højere graduerede i mange år før Corona og Xmas stævnet 2023 ligeså og vores forventninger til Sommer stævnet 2024 er tårn høje og giver os det fundament vi ønsker for fremtiden.

Tak for et fantastisk og livsbekræftende Xmas stævne 2023 og jeg glæder mig allerede til det kommende forårsstævne 2024 og sommer stævnet 2024.

Lige om lidt er det 2024 og det er endnu engang et rigtigt Shindenkans år og det bliver bedre og bedre.

Hvad sker der i resten af sæson 2023 - 2024

Der er planlagt rigtig mange gode kompetence kurser og så er der selvfølgelig vores 2 næste fællesstævner hvor der igen bliver afholdt gradueringer for alle der er indstillet 😊

POMW I-II forløb 2024

Det er 4 år siden det sidste POMW-kursus blev afholdt og der er derfor planlagt et nyt og superspændende POMW I-II forløb i første og andet kvartal i 2024 efter et nyt og optimeret koncept.


For de højere grader bliver det ekstra spændende fordi gradueringen for alle Brun- og Sortbælter foregår på sommerstævnet – og det individuelle testforløb starter allerede i august for SB graduanter in spe og i december for BB graduanter in spe. 😊 Det bliver bare megafedt.

Lokalskolerne har behov for jeres hjælp.

Hjælp din lokale skole! For vi kan, hvis vi vil og alle lokalskolerne vil gerne tage mod jeres hjælp til at byde velkommen til nye medlemmer.

Så kontakt jeres instruktør team og hør dem hvor I kan byde ind med hjælp – husk på at sammen står vi stærkt.


VI ønsker at få en lige så fantastisk start på 2024 som vi fik i 2023 og igen i år ønsker vi den allerbedste afslutning på en fantastisk sæson og allerede nu en af de bedste i Shindenkans historie 😊

Planlagte kompetence kurser

Til

Dato

 Januar – Oktober 2024

Bælte

 

POMW I.a

 

 

POMW I.b

 

 

POMW I.c

 

 

POMW II.a

 

 

POMW II.b

 

 

POMW III

 

 

 Januar 2024

 

 

 

OBC 3 & KataFIT & SKK

 

 

13-Jan-2024

OBC 4 & KataFIT & SKK

 

 

27-Jan-2024

 Februar 2024

 

 

 

Shiatsu 1.1+1.2

 

10-Feb-2024

Taichi  1

 

11-Feb-2024

 Marts 2024

 

 

 

TaskFight 1 & 2

 

03-Mar-2024

Instruktør 3

 

03-Mar-2024

Shiatsu 1.3 & test

 

10-Mar-2024

 April 2024

 

 

 

Kotachi P1.1

 

13-Apr-2024

 Maj 2024

 

 

 

SST TG1 ministævne

 

04-May-2024

Kotachi P1.2

 

04-May-2024

 Juni 2024

 

 

 

Jujutsu 1 & 2

 

02-Jun-2024

Datoer for de 2 sidste stævner i sæsonen

Forårsstævne 2024

Alle

09-Mar-2024

Sommerstævne 2024

Alle

15-Jun-2024

Nye medlemmer 😊

Vi vil rigtig gerne have flere nye medlemmer med al den gode lyse energi der følger med og vi har igen brug for jeres hjælp. Så hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så start nu – Så spred budskabet om at Alle der har lyst, er velkomne – Vi optager nye medlemmer fra den 8. januar 2024.

Ræk ud til mennesker både nær og fjernt! Fortæl om det fede træningsfællesskab vi har og den fantastiske dynamik der er i træningen. Der skal så lidt til – men det betyder så meget for os alle at blive taget med.

Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har, for de sidste sæsoner har overbevisende vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – både gentiltrækker de mange gamle medlemmer som er kommet tilbage og især styrker tiltrækningen af nye medlemmer.

Det er en fantastisk tid i Danmark lige nu og foråret er stille og roligt på vej – og vi ved at i Shindenkan der skinner solen på os alle fra en skyfri blå himmel – dagene er begyndt at blive længere og jeg kan mærke at i mit hjerte er der en stigende lys og ungdommelig glæde.

Spred budskaberne
Kom og vær med til den mest livsbekræftende fritidsaktivitet i Danmark – træn sammen med dine børn, din partner, bror eller søster
  • Hvis du vil være stærk en enkelt dag – så kan du altid købe et sort bælte 😊
  • Hvis du vil være stærk en enkelt måned – så se kampsports video på YouTube 😊
  • Hvis du vil være stærk i 6 måneder – så træn din Kumite i 6 måneder
  • Hvis du vil være stærk i 1 år – træn din teknik gennem den skolede tilgang i et år.
  • Hvis du vil være stærk hele livet – så træn værdibaseret – så DU ved hvem DU er!
Shindenkan – Træn de Gode værdier – Det er sund fornuft!

I Shindenkan træner vi de Gode værdier – fordi det er sund fornuft! Fordi Yakami Shinsei-Ryu er et flersporet kampsportssystem der træner din krop, sind og ånd med 1000 års viden, erfaring og gode værdier som er universelle og vil hjælpe dig til at finde ud af hvem du er!

De bedste Shindenkan hilsener og ønske om en

Glædelig Jul og godt nytår 😊

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login