Jokokan introducerer ny skole i Korsør med opstart den 4. september 2002.

Af Jokokan Forbund

Jokokan forbundet for Yakami-ryu Gensei Karate-do introducerer ny skole i Korsør. Dette sker som led i en udvikling, i retning af, at gøre kendskabet til den gamle stilart mere udbredt. Opstarten af denne skole er den første i en længere fase, hvor stadig flere skoler skal startes op.

Fundamentet for opstarten er i orden, idet instruktørstaben i forbundet er vokset og nu er klar til at udvide. Kvaliteten af undervisningen og videreførelsen af den traditionelle budo er essentielt for Jokokan, hvorfor der først nu har været overskud til opstart af denne skole. Det solide fundament må først og fremmest tilskrives systemets øverste Stormester, Soké Sensei Yukio Tonegawa , der tilbage i 60´erne førte Gensei-ryu til Danmark. Kontakten er blevet holdt ved lige og kvaliteten bevaret af Yamana Sensei, 7. dan og Jens Iversen Shihan, 5. dan, der derfor må tilskrives en meget stor del af æren for, at systemet i dag har den kvalitet og fundament til udvidelse.

Den nye skole bliver den første, der er startet op fra bunden og bliver på den måde et svendebrev for skolens udpegede Shihan Martin Hansen 1. dan, der får solid hjælp af Jokokan Skælskørs Shihan Per Kristensen, der inden for de sidste år har ført Skælskør Karate skole gennem en transformation, så den i dag er en stor succes som ægte Jokokan skole. Vi håber at de kommende lokale medlemmer af den ny Jokokan skole fra den smukke gamle købstad Korsør vil være med til, at Jokokan Korsør karateskole kan blive en lige så stor succes. Mottoet for den nye skole bliver som alle andre steder i organisationen “Skab hele og glade mennesker ” og “Plads til alle”.

Den nye klub bliver promoveret gennem en reklamekampagne, så budskabet når ud til så mange som muligt. Dette sker under sloganet “Karate i Korsør” og kampagnen er allerede sat i værk og understøttes af flyers, plakater, avisartikler samt naturligvis her på Internettet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

De venligste hilsner og velmødt,

Jokokan Korsør Karateskole

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login