Jokokan opvisning under “Kulturhavn 2002”

Af Jokokan Forbund

Søndag den 4. August var Jokokan inviteret til at udføre en Yakami-ryu opvisning i forbindelse med Københavns store arrangement; “Kulturhavn” i dagene 1. – 4. August, 2002. Jokokans showhold udførte en varieret opvisning med både bevæbnede, som ubevæbnede teknikker og hvad dette kunne bruges til, i en “skarp situation”. Opvisningen tog ca. 20 minutter.
Jokokan Frederiksberg havde arrangeret, at både før og efter opvisningen uddelte Jokokanere brochurer, besvarede spørgsmål og fik sig en god hyggesnak med nogle af de flere hundrede tilskuere som strømmede til opvisningen – tilskuere som iøvrigt gav Jokokans showhold en meget fin feedback på opvisningen.

Jokokans showhold vil efterfølgende give opvisninger i byerne Skælskør, Korsør og Slagelse i August og September, og under DGI´s årlige Budodag i DGI byen i November.”

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login