“Rundt og rundt”, Artikel om fysisk test

“Rundt og rundt”, Artikel om fysisk test

Af Martin E. Hansen, Medlem indtil 2018

Klokken er 15.30 og Golf’en lander foran Nilpeter i Slagelse, hvor jeg skal samle Søren G. op. Han stiger ind i bilen forvirret som man nu er, når man bliver afbrudt i den hektiske arbejdsdag. Hans første kommentar “nåh, er vi klar ?”. Hvor klar kan man egentlig være ? En lang køretur venter, en køretur mod dagens hårde arbejde, som skal udføres i Tjørnelyskolens nok så vante rammer. Første planlagte stop sker 17 km. fra Slagelse på Hydro-Texaco tanken ved Sorø efter anbefaling fra Søren G, da han gerne ser depoterne fyldt op inden dagens udskejelser. Det går egentlig ret stærkt med at handle, og jeg er ikke synderligt forbavset over Sørens indkøb på tanken, da man ikke kan få proteindrikke og aminosyrer eller EPO bliver det i stedet til 2 Kingsize Bounty og en stor Congo-bajer.

SÅ ER VI KLAR !!!!

Vi ankommer til Tjørnelyskolen, hvor Jens allerede venter. Her efter ankommer Per i firmaøsen. Så mangler vi blot Janus. Da Janus endelig har fundet skolen, kan vi komme i gang med første del af den fysiske test, som for alles vedkommende er en Bronze-cirkel. Nok ankommer Janus sent, men han slutter Bronze-cirklen først i tiden 4:57 efterfulgt af Per på 5:30 dernæst undertegnede i tiden 5:38 og sidst men ikke mindst Søren i tiden 7:02, den Bounty har gjort underværker ! Vi løber ud af skolen for i 2 biler at køre ca. 1 km til Greve Hallen, hvor næste del af den fysiske test skal udspille sig. Først besøges det lokale toilet, hvor vanddunkene tankes op, og blæren lettes. Vi bevæger os ud til løbebanen, hvor duften af brændt gummi fylder næseborene (vi har da ikke løbet endnu). Det viser sig at være den halvvåde orange gummibane, der tørrer op i solen.

Fra dette øjeblik fungerer jeg som tidtager da jeg “desværre” ikke skal underholdes med adskillige kilometer rundt og rundt. Samtidig bliver jeg telefonpasser for Per, hvis Quinde snart skal føde. “Du skal kun tage den, hvis det er Camilla….” kommer det fra Per. Stopuret sættes i gang og løbeturen starter. Da jeg ikke skal kede mig helt under de andres fornøjelsestur i sol og vind, rundt og rundt, er jeg i dagens anledning udstyret med et digitalkamera. Hvad der kom ud af det kan i se på hjemmesidens galleri.

En stemning af afrikansk savanne vågnede i sindet, da jeg så Janus hente den en efter den anden omgang i bedste gazellestil, kun overskygget af hvide ben, der blændede i solen. Jens var den første til at slutte efter 12,5 omgange (5 km.) i tiden 24:02 efterfulgt af Gazellen Janus der sluttede de 8 km. i tiden 33:09. Søren havde timingen i orden da han sluttede de 8 km. på 39:39 godt svedende (de 8 km. skal løbes på under 40 min.). Den bedste timing oplevede vi imidlertid fra Per, der i starten ikke så ud til at klare den selv om han fik omgangstider og pace, men som han sagde “jeg har fuld kontrol”. Han sluttede de 10 km. i 49:46 (skal løbes på 50:00).

Godt forpustet vendte vi tilbage til Tjørnely for at afslutte testen. Mit hvil var forbi, og jeg måtte tage fat på en guld-cirkel i tiden 10:25 sammen med Per der sluttede på 10:51. Janus og Søren sluttede af med en sølv-cirkel i tiderne henholdsvis 7:13 og 9:56. Det var tid til forgradueringstræning, der bød på diskussion og gennemgang af kata Syoden. En dag i fysikkens tegn var slut og Søren og undertegnede vendte næsen mod det slagelseanske.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login