Jokokan Danmarks Landechef Jens Iversen Shihan, 5. dan gæster Jokokan Frederiksberg.

Af Janus Friis, Medlem indtil 2008

I forbindelse med graduering af Rune Larsen havde ledelsen i Jokokan Frederiksberg besluttet at engagere Jens Shihan til en aftens træning tirsdag d. 7. maj.
På forespørgsel af klubbens Shihan Lars Holm var træningens tema valgt til Shiho Soku. Med andre ord avanceret yakami-træning. Derfor var træningen også forbeholdt klubbens instruktører og øvede elever, der måtte slå lytteklapperne ud for at fange de mange guldkorn.

De forskellige deltagerne trænede på mange forskellige niveauer; helt fra indstudering af de grundlæggende bevægelser til finjustering af sofistikerede detaljer.

Der blev med andre ord gået helt i dybden med teori og bevægelseslære, og den afsatte tid viste sig selvfølgelig at være for lidt til den planlagte træning. Men der var selvfølgelig rigeligt at træne videre på alligevel….

Der skal lyde et stort tillykke til Rune, som klarede sin 4. kyu graduering, og nu kan skue mod nye mål…..

Alt i alt en vellykket aften med massere af stof til videre træning.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login