“På 4 dages arbejdstur for Jokokan”

Hvert år tager Jokokans Kaicho og Shihan-dai på en 4 dages arbejdstur for Jokokan, hvor hovedopgaverne og -ideerne for det eller de kommende år gennemarbejdes og struktureres. Dette skete ligeledes i år. Så efter at have fået fri fra arbejde, familie, pligter og have kysset hunden farvel, drog vi afsted på en 4 dages meget intensiv og velforberedt arbejdslejr med hver vores laptop, CD-rommer med alskens materialer og dokumenter i hard-copy.

Vi havde 4 hovedpunkter på dagsordenen :

1). Opdatering og omskrivning af de 12 år gamle vedtægter på 3 niveauer; Jokokan Europe, medlemslande og personligt medlemskab – i en logisk kaskade og sammenhæng imellem disse.

2). Opdatering, samling og omskrivning af de imellem 1-12 år gamle retningslinier til 3 niveauer; Jokokan Europe, medlemslande og personligt medlemskab – i en logisk kaskade og sammenhæng imellem disse.

3). Udviklingen af et samlet koncept for diplomer og certifikater på 3 niveauer ; Jokokan Europe, medlemslande og personligt medlemskab – i en logisk kaskade og sammenhæng imellem disse, og faktisk udformning og design af certifikaterne.

4). Diskussion, oplæg og udformning af de interne “spilleregler” imellem arbejds- og idealområderne: Jokokan (organisation) og Yashin Mon Yakami no Taijutsu (kampkunstsystem), og sammenhængen imellem disse og konsekvenser heraf.

Første aften slukkede vi computerne kl 01:00, næste nat kl. 01:30 og sidste nat kl 01:00. Vi var så opslugte af arbejdet, at nattestilheden tit blev afbrudt af; “…sover du? for jeg tænkte også lige på…” – hvilket ikke altid var lige hensigtsmæssig, når vækkeuret næste morgen ringede kl 06:30, og en ny arbejdsdag for Jokokan igen begyndte kl 08:00 ved hakkebrættet på de medbragte laptops.

Da vi ved hjemkomsten blev adspurgt om tilbagemeldingen på et privat arrangement, måtte vi med skam melde, at det havde vi slet ikke talt om. Vi havde faktisk overhovedet ikke talt om private emner på hele turen!.

Men det var vi sådan set også ligeglade med, da de Jokokanske hovedformål med turen var opfyldt, og 2 x 60 arbejdstimer var vel overstået.

Vi glæder os til at præsentere resultatet af arbejdsturen for jer ved den kommende Jokokan Generalforsamling den 24. maj på Borrevejle centret, Lindenborg ved Roskilde. Vel mødt!.”

Med venlig hilsen
Yamana Sensei

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login