Jokokan Holbæk karateskole opstarter 11.august, 2008

Af Jokokan Honbu

Det er en stor fornøjelse at annoncere, at Shindenkan organisationen etablerer en ny karateskole med ”Plads til alle – eliten som motionisten” i byen Holbæk.
Chefinstruktøren er en meget erfaren herre med over 29 års erfaring i kampsport, heraf over 3 års træning i Japan. Med mere end 150 turneringskampe og to VM-bronze i Japan som bedste resultat, begyndte han i 1994 i Jokokan, herunder Shindenkan, da han søgte et dybere og bredere aspekt med et forankret grundlag i den gamle kampkunst og værdigrundlag.

Familiefaren, Brian Jessen er 42 år, japansk gift og begge sønner træner ligeledes Yakami Shinsei-ryu karate-do. Brian blev første gang sortbælte i karate for næsten 20 år siden i Gensei-ryu karate-do hos søsterorganisationen Genshi-kan og er i dag 3.dan, sort bælte i Yakami Shinsei-ryu karate-do hos Jokokan, herunder Shindenkan.
Brian opfylder en livslang drøm ved at etablere egen karate-do skole i eget nærområde. Lad os ønske ham held og lykke og alle hjælpe Brian med at gøre hans drøm til en succes!.
Jokokan Holbæk karateskole er medlem af Shindenkan Skandinavien (Jokokan), som er en sammenslutning af syv Jokokan skoler med samlet omkring 642 medlemmer pr. 1/ 2-2008. Der er skoler i Amager, Ballerup, Greve strand, Frederiksberg, Korsør, Slagelse og nu Holbæk. Alt arbejde foregår frivilligt og ulønnet til gavn for medlemmer og samfundet i hele organisationen.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login