Shindenkan - Skandinavien herunder Danmark

Jokokan Turnaround 2000

I år 2000 var Jokokan ved at forbløde sig ihjel, da de fleste af instruktørerne tillige havde fået familie og en succesrig karriere at fokusere på. Samtidig var Jokokan forbundet nede på omkring 40-45 medlemmer fordelt på tre Jokokan skoler. Jokokan måtte ændre og tilpasse det totalt elitære system således, at der var plads til alle – åbningen af bredde Yakami-ryu.

Det var derfor livsnødvendigt, at Jokokan succesfuldt gennemførte en fuldstændig turnaround af såvel organisation som systemer. Der var kun én i Jokokans organisation, som havde erfaringer fra erhvervslivet med turnarounds og ekspansion, og vidste hvilken vanskelig proces dette indebar. Det var både held som uheld, at dette samtidig også var den højest graduerede og placerede Yakami-ryu udøver. Men Jokokan Danmark, medlem af Jokokan Europa, havde ikke noget valg. En turnaround måtte gennemføres, samtidig med en voldsom ekspansion.

Der blev udarbejdet en strategiplan 2000-2006, som konsekvent blev gennemført for Jokokans overlevelse under mottoet “En for alle, og alle for én” – det skulle være et holdarbejde, således at ingen af de 18 Jokokan ledere oplevede ekstreme arbejdsbelastninger. Det skulle hurtigt vise sig at være “En-To for alle”.

Konklusion

Jokokan måtte ændre og tilpasse det totalt elitære system således, at der var plads til alle – åbningen af bredde Yakami-ryu. Det var derfor livsnødvendigt, at Jokokan succesfuldt gennemførte en fuldstændig turnaround af såvel organisation som systemer.

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login