2.kyu-1.kyu; Min 2 kyu`s graduering.

Af Lennart Gabrielsen, Medlem indtil 2013

Jeg havde sat mig selv det mål, at blive gradueret 2 kyu her til sommer 2009.

Samtidig med min graduerings indstilling købte jeg af en grund på Vestamager i starten af 2009, der skulle bruges til at bygge et nyt hus til familien med en deadline 1/6 2009, da vores lejlighed var solgt fra den dato.

Da jeg også samtidig skulle kører mit firma og få passet min træning virkede det som en stor mundfuld for mig.

Da jeg fortalte min kone, at jeg sammen med de andre ting også prioriteret min træning højt, var der ikke den største forståelse for mit valg.

Hun støtter mig dog stadigvæk.

Men det var jo det jeg ville og stadig vil, da jeg synes at træningen i Shindenkan er fantastisk motiverende både mentalt og fysisk.

Jeg begyndte at løbetræne mere intenst ca. 2 mdr. før den fysiske test og lavede bronzecirklen før træning, når jeg skulle undervise “det nye hold” i Jokokan Amager. Jeg valgte kun at løbe i det fri denne gang, hvor jeg sidste gang til 3 kyu, var i fitnesscenter og træne på løbebånd. Faktisk følte jeg at formen var bedre sidst, men jeg løb faktisk lidt længere denne gang.

Jeg havde bestemt ikke glemt min 3 kyu`s pensumtest, hvor jeg syntes at jeg havde styr på det hele og var sikker på at bestå. At have tro på sig selv er en ting, mens arrogance over for situationen er noget andet, det fandt jeg ud af på den hårde måde.

Fredag aften gik jeg ind til min 2 kyu`s pensumtest denne gang med en helt anden mental indstilling, og en helt anden fokus end sidst. Så jeg må helt klart indrømme at den “lussing”, som Kimu Sensei gav mig til 3 kyu`s pensumtest, har fået mig til at tænke anderledes, ændre indstlling og forhåbentlig mere rigtigt.

Denne gang gik det da også bedre, jeg bestod og det har en KÆMPE betydning for mig, fordi at jeg havde presset mig selv mentalt med alle de bolde jeg skulle holde styr på. Jeg havde også tænkt tanken, at det kunne gå helt galt og jeg muligvis ville dumpe, heldigvis gik det ikke så galt. Det vil hermed sige, at Shindenkan har styrket mig så meget mentalt, at jeg kunne holde styr på mange flere ting på en gang.

Lørdag kom så træningslejr/graduering. Og jeg må indrømme at jeg var træt efter en hård fredag aften, men det var også afslutningen på en hård periode for mig, så jeg så frem til at gennemføre denne lejr med stor fokus og glæde.

For mig har denne graduering haft meget stor betydning, jeg ved hvor meget jeg vil give af mig selv, for at blive ved med at blive uddannet i Shindenkan. I har fået mig til at rykke og jeg glæder mig til at blive rykket endnu mere.

Jeg har et godt råd til alle:

Tro på dig selv, men pas på med at være arrogant, træn karate i Shindenkan, du vil blive overrasket over hvad du kan, for du kan meget mere end du selv tror, det har jeg lige oplevet det sidste halve års tid.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login