Shindenkan Forårsstævne – Et nyt koncept.

NB: Billederne er ikke fra selve stævnet men kun fra gradueringssessionen – men nyd de livsbekræftende billeder taget af David 🙂

Alle Shindenkan stævne bliver gennemført efter et koncept, specielt designet til årstiden, som giver alle deltagere og instruktører en fantastisk mulighed for at lære direkte fra vores Sensei 🙂 og samtidig mærke det kæmpestore fællesskab vi har i Shindenkan, og som giver hver især muligheden for at bidrage superpositivt til at skabe en fantastisk dag.

Til netop dette forårsstævne havde Yamana-Itotani Sensei designet og udviklet et nyt koncept for Shindenkan forårsstævner som blev gennemført for første gang, her på forårsstævnet 2023. Konceptet gav optimal mulighed at træne alle deltagere og instruktører på samme tid i det samme pensum, men med stigende sværhedsgrad helt afhængig af deltagernes niveau – samtidig var grupperne flydende og kunne blive undervist af Yamana-Itotani Sensei.

Konceptet og gennemførelsen løftede niveauet for alle grupper, og Yamana-Itotani Sensei gav masser af tillid, viden og energi til alle grupper og der blev plads til både individuel feedback samt mange gode demoer undervejs.

Og det blev en fantastisk dag med meget høj stemning blandt deltagerne – store som små, og på trods af influenza, med rigtig mange deltagere 93 tilmeldte og 81 fremmødte. Det var også rigtig mange tilskuere og det kunne mærkes tydeligt på parkeringspladsen og på stemningen ude på tilskuerpladserne 🙂 Ja influenzaen prøvede at holde deltagerne tilbage, men vi var bare rigtig mange på dagen – både deltagere, familie og tilskuer generelt, så det var bare livsbekræftende – næsten som i den helt gamle tradition, hvor det var Yamana-Itotani Sensei og jeg der sammen satte stævnet 🙂

Min egen følelse efter stævnet var gennemført var ekstremt positiv – og jeg havde en fantastisk følelse af at Shindenkan havde ramt plet, og at vores forandring nu er slået igennem på alle niveauer. Jeg talte med mange bagefter, og alle var ekstremt glade og positive – havde ikke lyst til at gå hjem, og ville bare have mere og mere – en livsbekræftende feedback fra både deltagere, tilskuere og forældre 🙂

Hvad mere kan man ønske sig! Det er præcis sådan en feedback jeg gerne vil have at Shindenkan får – for så ved jeg at vi i Shindenkan har både den rette ånd og det rette mindset – vi har de rette positive værdier, vi gør faktisk en kæmpe forskel for alle vores medlemmer.

Shindenkan har i den grad fået et fantastisk nyt koncept til vores forårsstævne, med en ny fokuseret læring og en helt fantastisk stemning hos medlemmerne – Et nyt koncept, hvor Yamana-Itotani Sensei underviser alle grupper og løfter niveauet.

Jeg er personligt meget stolt over Shindenkan 2023 – for Shindenkan er noget helt særligt for alle vores medlemmer – et sted med plads til alle der vil den lyse positive energi. Et sted bygget op om vores fantastiske 1.000 år gamle kampsportssystem – Yakami Shinsei-Ryu Karate-do.

Vi er på en ny rejse i Shindenkan, og vi har på tværs af vores skoler fået over 60 nye medlemmer ind, og vi stopper ikke der, nej vi forsætter vores rejse – som er at skabe hele og glade mennesker.

Gradueringer
Shindenkan forårsstævner er altid en ganske særlig begivenhed for de mange nye medlemmer der er kommet til i vores sommerkampagne – for det er her, de fleste skal op til deres første nye bælte eller nye streger på deres bælter. Forårsstævnet 2023 var ingen undtagelse, og det blev til mange flotte og velfortjente gradueringer.

Jeg vil ønske alle et kæmpe tillykke med jeres nye og velfortjente grader. Det er rigtig godt gået, og jeg er utrolig stolt af alle jer!

Hold godt øje med resten af sæson 2022 – 2023
Der er planlagt 4 gode vigtige kurser og så er der selvfølgelig vores næste fantastiske fællesstævne, hvor der igen bliver afholdt gradueringer for alle der er indstillet – Shindenkan Sommerstævne 2023 🙂

For de højere grader bliver det ekstra spændende fordi gradueringen for alle Brun- og Sortbælter foregår på sommerstævnet – og det individuelle testforløb starter allerede i august for SB graduanter in spe, og i december for BB graduanter in spe og 🙂 Det bliver bare megafedt.

Vær opmærksom på, at det også er på sommerstævnet alle de højeste graduerede skal generhverve deres OBC KM, mærker for deres flersporede kompetencer – så det vil være opvisning i alle Yakami Shinsei-Ryu bevæbnede og ubevæbnede kompetencer. Sommerstævnet bliver en fantastisk Shindenkan opvisning i flersporet Kampsport.

Vi har haft en fantastisk sæson ind til nu og vi ønsker at det skal forsætte sæsonen ud så vi slutter sæsonen som en af de bedste i Shindenkans historie
Det er vores ønske i Shindenkan at vi hjælper hinanden med at skabe flere Nye fantastiske medlemmer 🙂

Sæsonen er langt fra slut endnu, og Vi vil rigtig gerne have flere nye medlemmer med al den gode lyse energi der følger med, og vi har igen brug for jeres hjælp.

Så slå til nu! Hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så spred budskabet om at Alle der har lyst, er velkomne – Vi optager nye medlemmer fra den 27. marts 2023.

Ræk ud til mennesker både nær og fjernt! Fortæl om det fede træningsfællesskab vi har, og den fantastiske dynamik der er i træningen. Der skal så lidt til – men det betyder så meget for os alle at blive taget med.

Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer, er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har, for de sidste sæsoner har overbevisende vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – både gentiltrækker de mange gamle medlemmer som er kommet tilbage, og især styrker tiltrækningen af nye medlemmer.

Det er en fantastisk tid i Danmark lige nu, og foråret er stille og roligt på vej – og vi ved at i Shindenkan, der skinner solen på os alle, fra en skyfri blå himmel – Lige om lidt overgår vi til sommertid, dagene er blevet længere og jeg kan mærke at vi står over for noget stort, noget fantastisk og jeg glæder mig til rejsen sammen med Jer alle.

Spred budskaberne – Kom og vær med til den mest cool fritidsaktivitet der findes – træn sammen med dine børn, din partner, bror eller søster
• Hvis du vil være stærk en enkelt dag – så kan du altid købe et sort bælte 🙂
• Hvis du vil være stærk en enkelt måned – så se kampsports video på YouTube 🙂
• Hvis du vil være stærk i 6 måneder – så træn din Kumite i 6 måneder
• Hvis du vil være stærk i 1 år – træn din teknik gennem den skolede tilgang i et år.
• Hvis du vil være stærk hele livet – så træn værdibaseret – så DU ved hvem DU er!

Shindenkan – Træn de Gode værdier – Det er sund fornuft!
I Shindenkan træner vi de Gode værdier – fordi det er sund fornuft! Fordi Yakami Shinsei-Ryu er et flersporet kampsportssystem der træner din krop, sind og ånd med 1.000 års viden, erfaring og gode værdier som er universelle, og vil hjælpe dig til at finde ud af hvem du er!

De bedste Shindenkan hilsner,
Jens Iversen, Forbundsformand

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login