Shindenkan Xmas 2022 understregede at Shindenkan har gang i en livsbekræftende sæson :-)

Shindenkan har i den grad fået en fantastisk start på sæsonen med mange nye medlemmer og en helt fantastisk stemning i klubberne. Det er som om at ved et magisk trylleslag er Shindenkan blevet renset og står nu igen frem som noget helt særligt for alle vores medlemmer – et sted med plads til alle der vil den lyse positive energi og selvfølgelig vil træne vores fantastiske 1000 år gamle kampsportssystem – Yakami Shinsei-Ryu Karate-do. Den positive energi har vi mærket da vi for første gang i 3 år har haft muligheden for at gennemføre hvervekampagner i alle Shindenkans medlemsskoler.

I Shindenkan er vi – ligesom andre foreninger – igen blevet frie… Fri for pandemier og restriktioner, fri fra samfundsmæssige blokeringen, smagsdommeres fordømmelse uden ansvar og indsats – og fri for den tunge energi fra medlemmer der er gået i stå og egentlig ikke har ønsket den positive udvikling der nu er i gang.

Vi har holdt fanen højt – og på trods af modgang – ser vi igen os selv med ungdommens øjne, med udviklingens øjne og vi udstråler alle en varme fra vores hjerte der kommer hinanden ved. Vi er tilbage og det virker igen for der har i Shindenkan været en fantastisk lys energi – både hos alle de gamle medlemmer og især hos alle de mange nye ansigter som er kommet til os i alle sæsonens første 4 måneder.

Vi har på tværs af vores skoler fået 43 nye medlemmer i sæsonens første 4 måneder! Men den gode ungdommelige og varme lyse energi forsætter ind i 2023 fordi allerede i de 2 første uger af 2023 har vi yderligere 6 nye medlemmer – så vi alt er oppe på næsten 50 nye!

Og det bedste er, at langt fleste er kommet efter mund-til-mund metoden! Det er heller aldrig sket før. Men alle beskriver og tiltrækkes af den nye lyse og frie energi, som igen er kommet i Shindenkan. Det er bare det bedste!

Vores energi blev understreget på Shindenkans traditionsrige Xmas stævne, der blev afholdt lørdag d. 10.12.2022 og det blev et fantastisk stævne med over 90 glade deltagere og lige så mange tilskuere.

Kimu Sensei har igangsat en forandringsproces, der allerede nu kulminerede på vores Xmas stævne og gradueringerne på Xmas 2022 blev en lige så fantastisk oplevelse og niveauet har aldrig været højere i Shindenkan end det er lige Nu 🙂

Jeg vil ønske alle et kæmpe tillykke med jeres nye og velfortjente grader. Det er rigtig godt gået og jeg er utrolig stolt af jer!

Hvad sker der i resten af sæson 2022 – 2023
Der er planlagt gode kurser og så er der selvfølgelig vores 2 næste fællesstævner hvor der igen bliver afholdt gradueringer for alle der er indstillet 🙂 For de højere grader bliver det ekstra spændende fordi gradueringen for alle Brun- og Sortbælter foregår på sommerstævnet – og det individuelle testforløb starter allerede i august for Sortbælte graduanter in spe og i december for Brunbælte graduanter in spe og 🙂 Det bliver bare megafedt.
Lokalskolerne har behov for jeres hjælp.
Hjælp din lokale skole! For vi kan, hvis vi vil og alle lokalskolerne vil gerne tage mod jeres hjælp til at byde velkommen til nye medlemmer. Så kontakt jeres instruktør team og hør dem hvor I kan byde ind med hjælp – husk på at sammen står vi stærkt. VI ønsker at få en lige så fantastisk start på 2023 og selvfølgelig slutte sæsonen som en af de bedste i Shindenkans historie 🙂
Nye medlemmer 🙂
Vi vil rigtig gerne have flere nye medlemmer med al den gode lyse energi der følger med og vi har igen brug for jeres hjælp. Så hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så start nu – Så spred budskabet om at Alle der har lyst, er velkomne – Vi optager nye medlemmer fra den 9. januar 2023. Ræk ud til mennesker både nær og fjernt! Fortæl om det fede træningsfællesskab vi har og den fantastiske dynamik der er i træningen. Der skal så lidt til – men det betyder så meget for os alle at blive taget med. Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har, for de sidste sæsoner har overbevisende vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – både gentiltrækker de mange gamle medlemmer som er kommet tilbage og især styrker tiltrækningen af nye medlemmer. Det er en fantastisk tid i Danmark lige nu og foråret er stille og roligt på vej – og vi ved at i Shindenkan der skinner solen på os alle fra en skyfri blå himmel – dagene er begyndt at blive længere og jeg kan mærke at i mit hjerte er der en stigende lys og ungdommelig glæde.
Spred budskaberne Kom og vær med til den mest cool fritidsaktivitet der findes – træn sammen med dine børn, din partner, bror eller søster
• Hvis du vil være stærk en enkelt dag – så kan du altid købe et sort bælte 🙂 • Hvis du vil være stærk en enkelt måned – så se kampsports video på YouTube 🙂 • Hvis du vil være stærk i 6 måneder – så træn din Kumite i 6 måneder • Hvis du vil være stærk i 1 år – træn din teknik gennem den skolede tilgang i et år. • Hvis du vil være stærk hele livet – så træn værdibaseret – så DU ved hvem DU er!
Shindenkan – Træn de Gode værdier – Det er sund fornuft!
I Shindenkan træner vi de Gode værdier – fordi det er sund fornuft! Fordi Yakami Shinsei-Ryu er et flersporet kampsportssystem der træner din krop, sind og ånd med 1000 års viden, erfaring og gode værdier som er universelle og vil hjælpe dig til at finde ud af hvem du er! De bedste Shindenkan hilsner, Jens Iversen, Forbundsformand
Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login