2021 – Et nytår med fantastisk udsigt til Shindenkan

Kære Shindenkan medlemmer – Et nytår med fantastisk udsigt til Shindenkan

Først og fremmest ønsker VI et rigtigt godt nytår til alle medlemmer og familier.

Vi har lagt store planer om fælles opstarts kampagner i alle skoler og vi har været klar til start lige siden 6 december og vi afventer bare at Danmark åbnes op igen. Men det varer lige lidt inden vi kan mødes igen.

Corona pandemien er desværre ikke under kontrol endnu – og Vi ved ikke hvad Corona vil bringe os i de første måneder af det nye år. Men én ting har vi lært – Nemlig at uanset vi er midt i en Corona pandemi er vores kampånd intakt og vi lader det ikke ødelægge Shindenkans sjæl – fordi sammen står vi stærkt!

For mig var det helt fantastisk at vi var i stand til at gennemfører de 3 fantastiske BOKS gradueringer som afsluttede 2020. Planlægningen og sikkerheden var helt i top og selvfølgelig 100% koordineret efter sundhedsstyrelsens retningslinjer og regler – forstærket med Shindenkans egne sikkerhedsregler som blev nationalt koordineret af Honbu dojo.

Der var masser af rigtig høj intensitet og især fællesskabsfølelse med teknisk højt niveau og ikke mindst godt dansk julehumør! Som altid blev reglerne overholdt således at alle kunne føle sig sikre og have det rart og få det maksimale udbytte af gradueringen.

Efter en helt fantastisk og livsbekræftende Xmas BOKS graduering, måske den bedste BOKS Graduering nogensinde 🙂 , står vi i starten af et nyt år og vi glæder os til at der åbnes op og vi kan komme i gang igen.

Hvem kan? – Shindenkan!

For selvom vi ikke kan starte det nye år op på den måde som vi havde planlagt, så ser vi meget positivt på fremtiden og i Shindenkan siger vi altid – Hvad er viden værd hvis den ikke bliver brugt til noget.

I de sidste 10 måneder har vi lært rigtig meget både om os selv, men i høj grad også om hvor vigtigt det er at stå sammen og holde fast. Vi skal selvfølgelig brug vores positive læring fra foråret – hvad kan vi selv kontrollere og styre! Har vi gjort det før, kan vi gøre det igen – ”The Shindenkan Way”.

Det er afgørende for os og vores værdisæt at ingen her får lov til at stå alene og derfor genstarter vi det fælles initiativ som vi har kaldt ”Shindenkan – Sammen står vi stærkt!”, for at nå ud til alle de lokale skoler og alle medlemmer.

Vi starter allerede NU! Selvfølgelig på distancen og holder fast indtil vi igen kan mødes i vores dojo’er.

For Vi vil ikke lade os stoppe i at udbrede det gode Shindenkan budskab, for Vi ønsker brændende at gøre 2021 til det bedste år nogen sinde – Sammen med jer, da sammen står vi stærkt!

Shindenkan – Coronaeffekten på medlemstal i vores foreninger

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen – Shindenkan er skabt til at skabe hele og glade mennesker, men effekten af Corona nedlukningen har desværre også berørt Shindenkan og nu også ind i år 2021. Vi har siden marts 2020, både fra SOPORG og de lokale skoleledelser gjort alt hvad vi har kunnet, for at imødegå det medlemstab der følger med når medlemmerne i foreninger ikke kan mødes fysisk og sammen træne Yakami Shinsei-Ryu.

Vi kender endnu ikke den fulde effekt af det forgangne Corona år men afventer alle skoles opgørelser i forbindelse med regnskaber omkring uge 6.

Corona har effekt på Økonomien i alle vores medlemsforeninger.

Alle foreninger i Shindenkan er frivillige og ulønnede og arbejder efter et budget der bliver vedtaget på de årlige lokale som nationale generalforsamlinger med indtægter, investeringer, udgifter og omkostninger efter den generalforsamlings vedtagne strategi – Strat23 og de mål der er i denne.

Sådan har det været siden 1988 (vores generation) og denne Corona sæson er ingen undtagelse. Vi har afholdt alle lokale som nationale generalforsamlinger som datosat i årskalenderen, fordi det skal man i et demokrati!

Vi har flyttet og aflyst aktiviteter i hele sæsonen med stort økonomisk tab som følge da Shindenkan ikke har noget kreditkort med transaktionssikring, hvilket betyder at vi ikke har nogen form for indsigelsesret og dermed ingen refunderingsret på de investeringer der er gennemført.

I Danmark er det kun de store idrætsorganisationer med lønnede medarbejdere som kan få dette, og da alt i Shindenkan er frivillig og ulønnet, har vi kun et Debetkort – ligesom 99 % af alle andre idrætsforeninger i Danmark! Dette er uanset om Shindenkan er store indenfor Kampsport.

Men som vi alle ved er kampsport i Danmark en mindre og mere spredt idrætsgren end f.eks. fodbold, håndbold, badminton, tennis, golf og så videre.

For at vi i Shindenkan har økonomisk sikkerhed til kunne gennemføre aktiviteterne i den vedtagne strategiplan, så finansieres aktiviteterne ofte gennem private godkendte udlæg, som så efterfølgende refunderes efter validering og kontrol lokalt eller nationalt af de respektive demokratisk valgte ledelser og udvalg.

Udfordringen er stadig at systemet er bagudrettet og vi i Shindenkan selvfølgelig altid søger at opnå de bedste forhold og rabatter. Det betyder at forudbetalinger og køb sker i god tid med rettidig omhu. Dette var også tilfældet for sæson 2019-2020 som var den sæson hvor alle de udlæg der blev vedtaget af generalforsamlingen i 2015/2016 og gennemført, endelig skulle balancere!

Men så kom Corona! Det betyder at Shindenkan har et meget stort nettotab i sæson 2019-2020 og i første halvår af sæson 2020-2021. Det ser ud til at forsætte ind i andet halvår af sæson 2020-2021, da restriktioner har lukket den normale kampagneperiode for nye medlemmer fra 1. januar, 2021 – det er alt i alt rigtig meget for en organisation som Shindenkan!

Vi har gjort hvad vi har kunnet på lige fod med de andre foreninger og søgt i alle de mulige støtte puljer og dette forsætter ind i det nye år. Også her kender vi endnu ikke den fulde effekt af det forgangne Corona år, men afventer alle skoles opgørelser i forbindelse med regnskaber omkring uge 6.

Vi er dog ikke den eneste sportsorganisation som har oplevet dette. Der er derfor pt. igen lavet en aftale med hovedkreditor – og det er vi meget glade for.

Nye medlemmer 🙂

Hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så vær opmærksom på vores nyhedsbreve. For lige så snart det er muligt at træne sammen igen har vi brug for jeres hjælp! Så spred gerne budskabet at Alle der har lyst, er velkomne – Vi optager nye medlemmer – så snart det er muligt.

Vi har brug for at I alle er med til at holde fast i de gamle medlemmer – de fleste har blot brug for en venlig gestus og at mærke at vi tænker på dem og gerne vil træne sammen med dem. Drag omsorg for hinanden.

De sidste sæsoner har vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – gentiltrækker mange gamle medlemmer som er kommet tilbage og styrker tiltrækningen af nye medlemmer.

Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har og vi tror på at den også vil hjælpe aktivt før, under og efter Corona pandemien.

Vores Nytårsforsæt

Vi går et nyt år i møde – Et nytår med fantastisk udsigt til Shindenkan og vi har det allerbedste afsæt – fordi Shindenkans flersporede kampsports system træner din krop, sind og ånd igennem 1000 års viden og værdier som alle er universelle. Det er dette som Shindenkans sjæl er bygget på!

Vi har den MEGET positive erfaring fra nedlukningen i foråret hvor vi fra centralt hold i Honbu startede 3 succesfulde spor op 🙂 Og det gør vi selvfølgelig igen!

Spor 1: Vi opstarter Shindenkan Hjemmetræning – Hvad kan du selv styre og kontrollere? – ”Keep It Simple and Safe – KISS” – Tirsdag og torsdag kl. 18:00 – 19:30. Herunder virtuel KataFIT 5S eller 8S. Mødested er
lige som sidst i Facebook gruppen “Shindenkan – Sammen står vi stærkt”. Vi udsender selvfølgelig målrettede hjemmetrænings programmer efter TG – TeamGruppe!

Spor 2: Vi opstarter Shindenkan Vægtkontrol – spis sundt, mindre og styrk din krop, sind, ånd – hele januar fra mandag den 4. januar til søndag den 31. januar, 2021 for alle der har lyst til at være med.

Så glæd Jer til en af de allerbedste muligheder for et super nytårsforsæt og tilmeld Jer. I vil ikke fortryde det – hvis I har spørgsmål – så tøv ikke med at kontakte jeres Chefinstruktør 🙂

I Shindenkan giver vi aldrig op og Vores nytårsforsæt er selvfølgelig:

  • Shindenkan – Fællesskab, Værdier og stærkt sammenhold.
  • Shindenkan – Fællesskab og sammenhold for livet.
  • Shindenkan – Sammen skaber vi en sund og stærk fremtid.
  • Shindenkan – Fælles om en sund og stærk fremtid.

Det er os! Det er vores sjæl! Og Shindenkans sjæl siger til os alle – vil du være stærk hele livet – så træn værdibaseret – så du ved hvem du er!

Træn de Gode værdier – Det er sund fornuft der varer resten af dit liv 🙂

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login