Selv om det er efterår, findes solen stadig og skinner i vores hjerter!

Efteråret har fantastiske farver, og selv om det er efterår – findes solen stadig i vores hjerter, ikke? og hvorfor? Tja fordi vi er Shindenkan, og vi ved at fremtiden skabes af vores handlinger og ikke det vi siger eller det vi tænker at gøre 🙂

Vi ved at vi alle har brug for at tage alt det solskin ind som vi kan få – fordi det er efterår og vi skal alle forholde os til en Corona situation som vi kun er lidt vant til, men heldigvis findes der en altoverskyggende normalitet i vores – for mange uvante hverdag – nemlig årstiden.
Fordi solen skinner jo alligevel og årstiderne skifter på smukkeste vis, og dette sker i vores fantastiske liv.

Derfor har vi selvfølgelig både haft udendørstræning før sommer, og flere fællesskabende træningsaktiviteter så vi er startet med størst mulig positivitet – sådan havde jeg det i hvert fald.

For vi har jo et fantastisk liv – har vi ikke? På trods af Corona, har vi vores fællesskab igennem træning der binder os sammen! Og sammen der står vi stærkt!

Vi ved at OBC – tegner fremtiden.

Jeg ved ikke hvordan I har det – men jeg ønsker brændende at den nye sæson bliver en fantastisk succes for os alle med høj kompetence, stor tryghed og at vi kommer tilbage til en normalitet i vores fællesskabende træning.

Det er sådan at OBC i Shindenkan tegner fremtiden for os alle igennem en kontinuerlig udviklingsspiral der fastholder og gradvist øger kompetenceniveauet hos alle Shindenkans medlemmer år for år.

Vores nye sæson startede i august og jeg har glædet mig helt vildt til den første store trænings samling i sæsonen – nemlig OBC 5 og især OBC 4 som jo er lancering af den længe ventede SKK – Strech Ki Kata 🙂 For vi har faktisk ikke afholdt noget fællesstævne siden Xmas træningen i december 2019.

Corona udviklingen gjorde at vi tidligt i efteråret tog beslutningen om at ændre kalenderen for fællesaktiviteterne med plads til at alle eksisterende medlemmer kunne justere sig til skole, arbejde og få normalitet i deres hverdag. Men samtidig også for at skabe de absolut bedste muligheder og for at give alle nye og kommende medlemmer chancen for at deltage.

Den nye kalender plan kom hurtigt på plads og blev rigtig godt modtaget – og således var alle tilmeldinger på plads inden efterårsferiens start i uge 42. Alt var på plads til OBC 5 d. 24.10.2020 og OBC 4 d. 7.11.2020 og der var rigtig mange tilmeldte – der var tæt på 100% tilmelding. Det var vi utrolig glade for.

Vi glædede os helt vildt til at komme i gang – med så stor opbakning fra vores medlemmer kan det det kun blive en succes.
I ugen efter efterårsferien blev det klart at der ville komme nye Corona restriktioner fra den danske regering og at det ville betyde at ikke alt ville kunne gennemføres som planlagt. Det blev klart for ledelsen i Shindenkan de mulige kommende restriktioner ville påvirke specielt OBC 4 med SKK og derfor i gang satte Shindenkan med rettidig omhu igangsætte en fremrykning af netop OBC 4 til lørdag d. 24.10.2020.
Alle tilmeldte blev kontaktet fra onsdag d. 21.10.2020 til fredag d. 23.10.2020 og det stod klart at størsteparten af de OBC 4 tilmeldte støttede Shindenkans forslag om at fremrykke OBC 4 🙂 Det blev intet mindre end fantastisk modtaget af alle de tilmeldte deltager – og det stod hurtigt klart at der var kæmpe opbakning fra hele Shindenkan om at afvikle OBC 4 – SKK.

Vi vidste at OBC 4 ville blive en succes.

Men… det var ikke uden bump på vejen! Den 23.10.2020 afholdt vi en generalprøve på afviklingen af OBC 4 til SB-træningen. Til den lejlighed havde de ledende medlemmer af SOPORG bygget et podie til Yamana Itotani Sensei således at han var i stand til at undervise så mange mennesker som muligt.

Yamana Itotani Sensei går altid til 100% grænsen i sine demonstrationer og denne dag var ingen undtagelse! Podiet var for blødt og havde desværre ikke den rette kvalitet og det bevirkede at Yamana Itotani Sensei trådte sin hofte ud af led!

Vi hylder den skolede tilgang i Shindenkan – hvor vi altid bestræber os på at lære af vores fejl, men fredag d. 23.10.2020 havde vi ikke lært en pind!

Dette ville have være katastrofalt for alle andre, men for Yamana Itotani Sensei blev det en læring som han videregav til alle deltagerne på SB-træningen og til stor inspiration for alle deltagerne på OBC 4.

En fantastisk og energifyldt træning med Yamana Itotani Sensei og kompetence i højsædet

Yamana Itotani Sensei fik sat sin hofte på plads på hospitalet om aftenen og natten mellem d. 23.10.2020 og d. 24.10.2020, og da OBC startede dagen efter var han klar på undervisningen og det blev en fantastisk og energifyldt træning og der blev lagt et højt kompetenceniveau for alle deltagere.

OBC 5 og i særdeleshed OBC 4 blev gennemført med et sikkerhedsniveau helt i top og blev den første trænings samling som vi har afholdt i Shindenkan siden Xmas 2019 – det var rigtig fed stemning og det føltes næsten som et ministævne – fordi alle deltager var ekstremt positive og glade for at være i gang igen.

Tiden fløj afsted og pludselig var der gået 3 timer med superfed træning, intensitet og høj energi – hvor Yamana Itotani Sensei som altid øste ud af sin energi, viden og detaljer. Det var plads til smil og opmærksomhed til alle deltagere – store som små.
En fantastisk dag med super træning 🙂

Jeg talte bagefter med flere af deltagerne der var med til at rydde op. Jesper fra JBA var meget positiv og udbrød: ”Det er intet mindre end fantastisk at komme i gang igen, både stemningen i lokalet og at mødes med alle medlemmerne fra de andre skoler! ” Jesper forsætter, suppleret af Pia og Mads: ”Jeg er stolt af at vi gjorde det – at vi rent faktisk gennemførte – det var simpelthen bare lige det der skulle til!”.

Vigtigt OBC 4 – introducerer en Ny Kata i Shindenkans Pensum

OBC 4 introducerer en ny Kata til Shindenkans pensum som også bliver en del af stopprøverne fra gradueringer til 5. Kyu og op. SKK er en værktøjskasse som bygger oven på KataFIT og giver alle os udøvere en unik skadesforebyggende tilgang til træning, vedligehold og genopbygning med plads til alle – eliten som motionisten.

Ja, OBC tegner fremtiden i Shindenkan.

Endelig tog vi første skridt i den nationale OBC træning, og endelig er en ny og super spændende sæson 2020 – 2021 for alvor i gang. Det har jeg savnet, og vi har alle brug for den fantastiske energi indsprøjtning det er at træne Yakami Shinsei-Ryu sammen!

Det mærker man meget når det igen pludselig er svært at afvikle vores planlagte aktiviteter – Men sammen står vi stærkt ikke sandt 🙂
Lørdag d. 31.10.2020 blev der også gennemført en national aktivitet og jeg må sige at det var en kæmpe fornøjelse at møde de Shindenkanere der var tilmeldt – det er meget lang tid siden jeg har mødt så stor koncentration samt ønske og vilje til at lære – det var ekstraordinært godt! 🙂

Gradueringer – i december før jul 2020 🙂

Det er vigtigt at huske at der bliver afholdt gradueringer før jul 2020. Konceptet er under udarbejdelse og det bliver afholdt med højeste sikkerhedsniveau i forhold til de til en hver tid gældende Corona restriktioner. Vi håber meget at det kan blive som en del af en træningssamling, for dette er i Shindenkans ånd, den bedste måde og mest fair for alle. Hvordan konceptet bliver, samt dato og tidsplan vil blive kommunikeret centralt fra Shindenkan når konceptet er på plads.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login