Af Steffen Rasmussen, Bestyrelsesmedlem Jokokan Slagelse

Jeg erfarede, at et manglende fokus hurtigt giver sig udslag i dårligere resultat. Mit hoved var fyldt af arbejdsrelaterede tanker, hvilket gav et ustabil udbytte.

Jeg husker en tilsvarende problemstilling fra første gang, jeg gennemførte kurset. Jeg måtte i gang med at genfinde den tidligere indlærte kompetence.

Vejen tilbage gik gennem den basale skydeteknik. Jeg blev nødt til at finde den korrekt vejrtrækning, indstilling og afvikling – genfinde fokus og vilje.

Det hjælper naturligvis at få slebet det værste rust af, så teknikken igen fremstår skarpt. Man skal aktivere den tidligere indlærte kropslige hukommelse og skærpe det påkrævede mentale fokus.

Da jeg genfandt fokus, leverede jeg som tidligere et stabilt og næsten ens resultat ved hver skydning. Det er tilfredsstillende, at jeg ret hurtigt kunne nå tilbage til et stabilt resultat ved at genopfriske POMW-teknikken fra mit tidligere kursusforløb.

Jeg er således igen blevet beskæftiget i, at det er mennesket bag våbnet, der er altafgørende for udfaldet.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login