Shiatsu 2017 – Shiatsu Basis Uddannelse 1

Martin E. Hansen, Medlem indtil 2018
Shindenkans Shiatsu basis uddannelse 1 har endnu en gang været afholdt og et hold nye Shiatsu deltagere har gennemført kursusforløbet. Hele 24 deltagere startede på uddannelsen, hvoraf 21 gik hele vejen og bestod den endelige eksamen, som afslutter et næsten 3 måneder langt forløb.

Shiatsu basis uddannelse 1 er grundlæggende viden om kroppen, hvordan den fungerer når den er i balance og når den er ude af balance, og øvelser som kan påvise dette, således Shindenkan Shiatsu basis behandleren kan gøre noget ved dette. Kurset er meget intensivt og bygget op af 3 moduler som akkumulerer viden efterhånden som deltagerne kommer igennem forløbet, da det også indeholder en opbygning af praktisk erfaring. Mellem hvert kursusmodul og inden eksamen skal der dokumenteres mindst i alt ca. 20 behandlinger. Behandlingerne er adgangsgivende til det næste modul og i sidste ende eksamen. Er det ikke på plads og i rette kvalitet må eleven afbryde kursusforløbet.

Det intensive forløb giver et rigtig godt fundament og erfaringsbase om den flere tusinde år gamle viden omkring kroppens helheder, hvordan den er skruet sammen både muskulært, organ- og energimæssigt, som alt sammen indgår i en shiatsu behandling. Shiatsu basisuddannelse 1 er en del af Yakami Shinsei-ryu pensum, og som alle øvrige kurser designet af Kimu Sensei, hvorefter det er overdraget som instruktøruddannelse til de øvrige honbuinstruktører på skift. Shiatsu basis uddannelse 1 er et obligatorisk kompetencekursus og skal bestås inden 3. kyu gradueringen, men kan tages af alle Shindenkanere uanset grad, samt deres familie, venner og andet godtfolk, da det også er et såkaldt åbent kursus.

Det netop afsluttede Shiatsu kursus havde stor tilslutning og et af de største hold i nyeste tid og kvaliteten af både behandlinger, indstilling og lærevillighed blandt deltagerne var rigtig høj og kursusinstruktøren måtte bruge adskillige nætter på at besvare ekstra spørgsmål via mail, som han havde stillet til rådighed for deltagerne, hvis de havde behov for at få noget afklaret i løbet af det praktiske forløb.

En stolt kursusinstruktør – Martin Renshi kan på vegne af Kimu Sensei meddele at alle kursister har bestået deres Shiatsu basis uddannelse 1 med nedenstående resultat efter 12-skalaen:

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login