Nyt koncept i Shindenkan for nye medlemmer

Shindenkan SST er en succes. Det nye SST stævne som lige er blevet gennemført d. 6.11.2016 var en stor succes for både deltagere, instruktører og Shindenkan, hvor formålet med stævnet var at lave en introduktion for alle nye medlemmer til det flersporede kampsportssystem Yakami Shinsei-Ryu Karate-do.

Hvordan kan jeg så påstå at det var en succes? – Det kan jeg fordi jeg var der! Jeg var nemlig en del af SST stævnet sammen med 65 nye Shindenkanere og 8 Shindenkan Honbu instruktører.

Et nyt SST bliver til

SST stævnet blev denne gang afviklet efter et helt nyt koncept udviklet af Kimu Sensei, et koncept der er skræddersyet til nye medlemmer, gennem gensidig forventningsafstemning og godt humør.

Kimu Sensei kontaktede mig og sagde, at han længe havde ønsket at SST stævnet blev opdateret og gennemført efter hans oprindelige design, og efter at han havde forklaret mig sin ide – spurgte han om jeg ville være med til at planlægge og gennemføre den – og jeg sagde ja.

Jeg sagde ja, fordi jeg syntes at det koncept Kimu Sensei havde udviklet var genialt, og jeg var overbevist om, at hvis vi fulgte konceptet nøje ville det nye SST give deltagerne en perfekt introduktion til Shindenkan, og samtidig en forventningsafstemning mellem nye medlemmer og alle Honbu instruktører, og sidst men ikke mindst en perfekt introduktion til Yakami Shinsei-Ryu Karate-Do.

Konceptet – forståelsen

Hvad er så SST i Kimu Senseis nye Koncept? SST er et introduktionsstævne til Shindenkan og formålet er, at give de nye Shindenkanere et godt overblik over, hvordan de bedst kan få succes, glæde, udvikling og sjov i Shindenkan.

SST er en forventningsafstemning samt præsentation af Shindenkan og Honbu dojos instruktører, med det formål at skabe tryghed for forældre, voksne, JokoTeens og JokoKidz.

På SST stævnet sker der en udveksling i Shindenkans ånd med gensidig respekt – hvor deltagerne bliver bekendte med Honbu dojos instruktører og hvor de nationale Honbu dojos instruktører lærer de kommende elever at kende.

Sådan!

Samarbejdet

Da Kimu Sensei spurgte mig om jeg ville være med til at planlægge og gennemføre den nye SST efter hans koncept blev jeg glad, både fordi jeg syntes at konceptet var godt, men også fordi det ville være en super fed oplevelse at lave noget sammen..

Det blev en rigtig god oplevelse – ligesom i gamle dage, hvor jeg hjalp Kimu Sensei med at planlægge udrulningen af den nye tiltag i Yakami Shinsei-Ryu. Vi havde et fantastisk samarbejde en medrivende stemning, hvor vi arbejdede hurtigt og effektivt, hjalp hinanden og gradvist udfyldte SST rammen – til den stod færdig.

Det var super fedt!

Eksekvering

Det fantastiske samarbejde og stemning, der havde været mellem Kimu Sensei og mig under hele planlægningen, smittede af på hele instruktør teamet og gav også en fantastisk stemning mellem deltagere og instruktører – og en fantastisk stemning instruktørerne imellem. Vi havde alle chancen for at vise hvem vi er, hvad vi kan og fortælle vores historie – the Shindenkan way – gensidig respekt og accept..

Jeg føler mig heldig – fordi jeg fik lov til at være med i både planlægningen, udførslen og samtidig opleve og medvirke i dette første nye SST.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login