Af Adam Dolleris, SDKSkyt, Ballerup

Det store ego

Så er det våd skud, men hvad betyder det? Du skyder med rigtigt kugler og pistoler, og ikke ”bare” air-guns.

 Hvad gør det så ved os? Jo man bliver testet på ens tør træning, og især på om du har været god overfor dig selv og husket at træne hjemme. Det er god også her at du virkelig skal arbejde med dig selv.
 Vi starter med at skyde med .22 kaliber, hvilket til at starte med er rigeligt til at se hvordan man enligt klare sig. Og du kan med det samme se hvad det er der sker ved at have et rigtigt våben i hånden, plus at du kan høre at hvis du rammer med det her våben, så er der nogle som komme til skade. Så hvis du skal kunne klare dig godt, så er det om at have indstillingen  i orden, og slippe sit ego og tror på at processen du har lært over den sidste periode er til at stole på. Personligt har jeg fundet ud af at det er et kæmpe problem for mig, og at jeg har meget svært ved at besvare overblikket, kontrollen og koncentrationen. Og hvis noget at det bare glipper i et  kort øjeblik, så er man sikker på at du slet ikke rammer der hvor du gerne vil.
Det er så der at hvis man endelig fejler så er det om at holde ro ‘en   og finde tilbage i den rytme som man skal have får at være en god skytte.
 Det er tit og ofte at jeg peronligt mistede koncentrationen en smule, og så er der kontant afregning ved kasse et! Du ser resultatet med det samme, og det er helt sikkert ikke noget godt syn hvis du ikke gør hvad du får besked på.
 Så for ens egen skyld og alle andre der er der, så er det jo bare om at høre efter. Men det er jo så også lettere sagt en gjort, for hvordan skal man lige gøre det helt rigtigt? Vi har jo fået opskriften og alle ingredienserne, så er det jo bare om at blande det. Og det så jo sådan set der hvor man ser om du har øvet hjemme, for har du prøvet at lave kagen hjemmefra eller er det dit første forsøg?
 Hvis du er smart har du øvet dig og lavet den hjemmefra så du ved hvordan den skal se ud, så har du også en fordel når det begynder at gælde. Hvis man til gengæld ikke har øvet sig optimalt så er det let at se. Og hvorfor er man her så hvis du ikke gider gøre noget for det?
En ting som er helt vildt vigtigt er at være klare på de lange dage! Du er i gang hele tiden, og det er meget hårdere end når du skyder med air-guns. Så på en lang dag som vi havde to af er det til sidst svært at holde koncentrationen, nogle er bedre til det end andre, plus at hvis du igen har øvet dig ordenligt så kan du lavet meget af det på den proces som du har lært at lave. Hvorimod at hvis du ikke har været god til at øve dig, så vil man falde igennem og klare sig dårligere.

 Men alt i alt, så er pomw ikke andet end en kamp mellem dig og dig. Hvis du begynder og tænkte på alt muligt andet, så er du sikker på at det hele falder til jorden. Altså mennesket bag våbnet er det vigtigste.

 Men det er jo ikke nok at kunne skyde, du skal jo også kunne betjene våbnet du har stået med hele dagen i dine hænder, så du lære at skille og rense pistolerne ad. Det er her man rigtigt har mulighed for at tænke over hvor god eller dårlig man har været til at lytte og rette ind igennem hele dagen.

 På den sidste del af POMW 2, på den sidste dag, i den sidste halvdel. Så hvis man er lidt heldig og god, så kan man få lov til at skyde med 9mm. Og her kan man sgu høre at det siger BANG!
Det er her at man virkelig bliver stresset hvis man ikke allerede var det i forvejen. Du mærker virkelig hvor meget kraft en pistol har, og at det bestem ikke er noget legetøj. Og at selvom du måske kan ramme det hele med den ene pistol så bliver det meget hurtigt svært at ramme noget med lidt mere kraft i. Og du kan være sikker på at der går lidt drengerøv i den.

 Men uanset hvad det er der sker med dette våben så er en ting sikker, det er at det er pisse sjovt, også selvom det er hårdt og du skal overvinde dit eget ego.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login