Af Jonas Richter Toft, Medlem indtil 2016

Skydning med et brækket ben

Hej,

jeg hedder Jonas og er 11 år og var på skydekursus med et brækket ben.

Lørdag morgen startede med at jeg skulle køre fra en klasseweekend, som foregik på koloni ved Jægerspris, med min far klokken 8. Da vi ankom til Greve hvor skydeundervisningen skulle foregå, mødte jeg min mor som også deltog i skydekursus, og vi gik hen til salen. Jeg sad jo i kørestol og måtte ikke støtte på mit ben, så mit ben blev bundet fast til kørestolen og jeg skulle skyde sådan.

Da klokken var 9 begyndte det, først skulle vi lige have repeteret det vi lavede sidste gang, og det tog ca. halvanden time. OG SÅ SKULLE VI SKYDE!

Vi startede med at finde en makker, og min makker var Jens. Jeg startede med at skyde, først på 3, så på 5 og så 7 meter. Vi skulle skyde 15 skud på hver plade imens de andre var ude for at lade. Så var det Jens tur til at skyde. Det gik rimelig godt for os begge to og alle de andre, tror jeg nok.

Derefter skulle vi dele os alle sammen op i 3 hold.  På det ene hold skulle man først gå frem og tilbage og skyde på samme mål fra forskellige afstande, efter det skulle man gå frem og sidelæns og skyde på forskellige mål. På næste hold skulle man skyde med laserpistol på en stor plade med områder hvor man ikke måtte ramme. Og på det sidste hold skulle man skyde på 4 små jernplader på gulvet, de 3 første væltede ned og den fjerde lyste i forskellige farver når man ramte.

Det gik fint på næsten alle hold. Så var der frokost i en halv time.

Den sidste opgave var at vi en efter en skulle klare en stor bane, hvor man gik frem og skød 3 skud, så sidelæns med 11 skud på forskellige mål. Herefter skulle vi lade et nyt magasin der hvor vi skulle skyde på samme sted som med laserpistolen, og til sidst på jernpladerne – og så var vi færdige.

Det var noget af det sjoveste jeg havde prøvet! Og jeg er glad for at jeg fik lov til at gennemføre mit kursus med et brækket ben og siddende i en kørestol!

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login