Af Adam Dolleris, SDKSkyt, Ballerup

POMW I

Afklaret eller ej? Det er den første ting som man virkelig finder ud af spiller en rolle i POMW. Hvis du ikke er klar på i det mindste at samle en pistol op i en kamp situation, så er man for alvor i problemer.

Personligt, så er jeg rimelig tryk omkring skydevåben, men de skal dog behandles med stor respekt!
I gennem vores tør træning, lærte vi som hold hurtigt hvad det betød med sikkerhed, flere fik hurtigt en DQ (diskvalificeret). Så selv om det er tør træning så må jeg indrømme at jeg synes at det virkede godt. Dog var det en del hårdere end jeg havde forventet. Der skal være konstant koncentration mens man skyder, og hvis du ikke følger den proces som man bliver vist, så er du sikker på at det kan ses på, at du ikke rammer som det er meningen.

Jeg føler at vi som helhed gennem dette POMW kursus del 1 har fået en klar fornemmelse af hvad det vil sige at skyde med The Real Deal. En ting som jeg er sikker på er, at det er noget som helt sikkert kan bruges i min træning. Og du kan helt sikkert bruge din træning til at blive bedre til at skyde. Som mange efterhånden har fundet ud af, så er KataFit, med i alt hvad vi laver, POMW er ingen undtagelse. Så det er bare om at få gang i alle de ting som man har øvet i så mange timer fra KataFit, og mærke de gør en forskel.

I mit tilfælde havde jeg en smule svært ved at få et ordentlig sigte, og det har jeg nok stadigvæk en smule. Mit problem ligger i at begge mine øjne er lige dominerende. Så jeg har engang imellem problemer med at finde sigtet, eller fokusere på målet. Det kan være et problem at ramme når man ikke kan se hvor eller hvad man skyder på. Men man lære at klare det så godt som muligt, og derefter er det bare at øve sig på alt hvad man har lært.

Til den sidste dag på altså POMW C.1 fik vi til sidste lov til at lave lidt konkurrence, og der går hurtigt drengerøv i den! Man prøver nemlig IPSC, og jeg må sige at det er sjovt. Du får en helt anden from for udfordring med at gå mens man skyder. Jeg kunne personligt bedre ramme når jeg blev presset og ikke tænkte så meget der.

Alt i alt er første del af kurset super godt, dog er der meget teori som du skal være klar på at kunne overkomme, men det er alt sammen noget der er vigtigt. Det skal man altid  have i hovedet. Så nu er vi bare klar til at komme i gang med POMW anden delen. Jeg har gode forventninger om at det både bliver sjovt og udfordrende. Men glæder mig!

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login