SHIELDKISS underhere KataFIT homepage launch step one – Catch Evolution

SHIELDKISS projektet (2014-2019) afløste POMW projektet (2011-2013), som Shindenkan Kompetence & Udviklings centers nye længerevarende projekt. Det blev besluttet af Shindenkan forbundets og Shindenkan Honbu (hovedskole) generalforsamlinger, efter indstilling af de respektive bestyrelser og SOPORG koordinations udvalg. Fra 2000-2011 var Shindenkan Kompetence & Udviklings centers hovedopgave, at omsætte generalforsamlings beslutningen til virkelighed; At tage ét 2.000 år gammelt kampkunstsystem ind i det 21´århundrede, således det blev gjort tilgængeligt for alle, men uden at gå på kompromis med systemets essens og værktøjskasse.

Hvorfor? Det var ikke fordi at vores 3-4.kyu´er (blåt og brunt bælte) nemt slog VM top tre vindere i Karate eller andre systemers sortbælter i shiai (friamp uden regler), men fordi at systemets meget krævende hårdhed gjorde, at vi kun var 45 medlemmer tilbage. Vi var ved at uddø, da vi ikke havde fulgt med tiden siden 1967 i Danmark – det moderne samfund havde udviklet sig kraftigt, og vi havde ikke fulgt med. Det var ikke fordi at potentielle medlemmer var blevet mere “blødsødne”, men mere fordi at det flersporede kampsportssystem krævede mindst tre-fem ugentlige lektioner af 3½ times varighed i normale uger for at nå hele pensum igennem, samt tre årlige træningslejre af 7 dages varighed fra 06:00-23:00 hver dag. Deltagerne kunne ikke have normal fysisk aktivitet i op til 2-3 uger efter sådan en træningslejr.

Derfor tog generalforsamlingen år 2000 den hårde beslutning efter opfordring af 18 Jokokan/Shindenkan ledere, at iværksætte en hård turn around proces under mottoerne for alle medlemmer “Plads til alle, eliten som motionisten” og for lederne “En for alle, alle for én”, og vi som organisation skulle udmærke os ved, at være trendsætter – first mover.

Det viste sig lynhurtigt, at mottoet for lederne “En for alle, alle for én” mere var en tom tønde end stålsatte ledere. Da langt de fleste af lederne ikke havde de nødvendige ledelsesmæssige turn around kompetencer, ikke var ego selvafklaret med, hvad dette rent faktisk indebar; det lange seje træk, snuden i sporet, kulturforandringsproces og tilsidesættelse af personlige særinteresser. Dette til trods for utroligt mange og lange forudgående møder herom. Idag er der fem af de oprindelige 18 ledere tilbage. Alle fem med de højeste Budo- og Bujutsu grader i organisationens 50 årige historie nogensinde, hvilket også fortæller nøjagtig hvorfor, at netop de fem er tilbage og de andre ikke er.

Det overordnede Turn around motto “Plads til alle, eliten som motionisten” er én lang succeshistorie. Medlemsstigningen fra udgangspunktet er på næsten 3.000 % og Shindenkan sætter idag ikke kun nationalt, men også internationalt standarder for demokratisk foreningsdrift og udvikling efter mottoet ” Work smarter, not harder”. Standarder som dog både kan opfattes kontroversielle og uortodokse når de lanceres, men lynhurtigt bliver brugt som inspiration og kopieret nationalt som internationalt, hvilket vi tager som et stort kompliment. Men vi var først – the original first mover!.

Før år 2000 var det økonomiske råderum sådan set ikke eksisterende. Generalforsamlingerne (GF) besluttede hvert år hovedmålet om konstant stigende kompetencehøjnelse i Jokokan/Shindenkan organisationen, og vi skulle stræbe efter den højeste internationale standard. Problemet var blot økonomien. Fra 1988-1990 var der meget hurtigt snart kun var én ,som ikke blev sorteret fra af SST (Yakami-ryu’s 34. stormester, Soke Sensei Tonegawa). Dette var pga. manglende indfrielse af Budo og Bujutsu uddannelseskrav, som har været uændret i systemet siden 1440´erne.

Dette betød et startskud til, at Yamana-Itotani Sensei alias Kimu Sensei, selv måtte ligge ud for sine op til seks årlige GF-træningslejre i Japan og yderligere økonomisk støtte projektudviklingsplanerne. Men til gengæld udeblev resultaterne heller ikke. I 1994 blev han Menkyo – Master of al the martial arts (6.dan flersporet & 7.dan enkeltsporet) og tangerede dermed den hidtil højeste opnåede grad i organisationen nogensinde. Allerede året efter densho Kaiden og i 1996, densho graden; Menkyo Kaiden – Initiated master of alle the martial arts – Budo og Bujutsu Stormester.. I takt med hans dygtiggørelse, har SST traditionen tro, også introduceret ham for andre Great Grandmasters, således kompetencerne blev mere komplette igennem indsigt fra flere vinkler af essensen, og udviklingen kunne fortsætte. Han blev igen gradueret i 1998, 2000 og 2007 og har fortsat sin Budo- og Bujutsu uddannelse loyalt efter GF´s beslutninger, dog nu kun op til én-to årlige Japan træningslejre.

The new modern communication platform project 2000-2011

I takt med succesen af turn around processen, medførte dette en øget medlemsstigning og dermed bedre økonomi, som i perioden 2000-2011 blev investeret i udarbejdelsen af 20 forskellige og sammenhængende KYU essens kompetencekurser iht oprindelige flersporet system pensum. Således kunne den oprindelige træningsform med 3-5 x 3½ times undervisningslektioner pr. uge og 7 dages træningslejre omlægges til to fagugentlige træningslektioner af 1-1½ times varighed afhængig af grad, samt fordybelses perioder medI kompetence kurser af 1-3 måneders varighed. Herefter gik kompetencerne på lokal som national standardiseret vedligehold. Projektet fik navnet; The new modern communication platform project 2000-2011 og blev det første hovedprojekt.

I 2011 var Shindenkans Kompetence & udviklingscenter, efter 11 års hårdt arbejde endelig færdig med alle kompetencekurser fra 10.kyu til 1.dan Sr / 3.dan, som var en vigtig milepæl i Turn around planen fra 2000.

Den fastslog at det var målet, at alle Shindenkanere som bærer viljen og indstillingen i hjertet, mindst skulle kunne opnå den flersporede grad; 2.dan, SHODEN i Yakam Shinsei-ryu / 4.dan enkeltsporet indenfor 15 år plus/minus 3 år. Endvidere var det målet, at mindst 25 % af disse, meget gerne skulle kunne opnå kompetence graduering til den flersporede grad; 4.dan, JODEN i Yakam Shinsei-ryu / 6.dan enkeltsporet indenfor 25 år plus/minus 5 år.

De skulle derefter udgøre den kritiske masse med videre udvikling, da det selvfølgelig også var et mål at sikre de fremtidige generationer af højt kvalificerede Shindenkan ledere og fagkompetente instruktører. Den nuværende demokratisk valgte ledelse og Yamana-Itotani Sensei, er jo blot den tredie generation af ledere igennem 50 års dansk og europæisk historie siden 1965-67, men den første i Jokokan og Yakami Shinsei-ryu´s historie siden 1986.

I dag sommeren 2015 15 år senere efter den skelsættende år 2000 generalforsamlings beslutning, er der i dag kompetencegradueringer fra 10.kyu til 2.dan flersporet Yakami Shinsei-ryu, og fra 4.dan og helt op 6.dan (Honoris) flersporet Yakami Shinsei-ryu. For enkeltsporet karate-do er rækken ubrudt og komplet fra 10.kyu til 4.dan, sort bælte, og videre fra 5.dan, 6.dan og 7.dan (Honoris). Investeringen i Kimu Sensei´s Budo og Bujutsu kompetenceuddannelse har virkelig givet “valuta for pengene”, da den oprindelige år 2000 strategiplans plans mål, er 100 % er opfyldt op til 2.dan, SHODEN og 100 % opfyldt op til 4.dan, JODEN HIDEN.

Udviklingsplanen for endnu højere kompetence grader har desværre derefter fulgt 50 års historie, trods ihærdige forsøg på at bryde denne siden år 2000. I sæsonen 2014-2015 lancerede Kimu Sensei nye utraditionelle som traditionelle tiltag for at bryde denne gordiske knude inden Strat20 planens udløb. Det er her planen, at Shindenkans kompetence & Udviklingscenter, udvides med et nyt center; Shindenkan Academy.

Efter 1½ års forhandlinger, blev Shindenkan officielt anerkendt specialforbund af DGI lands- og kampidræts organisation pr. 2. april, 2009 og officielt anerkendt samarbejdspartner af DGI lands- og kampidræts organisation pr. 2. april, 2009. I 2010 havde DGI Landsorganisation ca. 1.5 mio. danske medlemmer og DGI Kampirdræt ca. 15.500 medlemmer. Et stykke Danmarkshistorie

Shindenkan var i 2010 vokset til 719 medlemmer – en vækst på ca. 1.500 % siden år 2000, Væksten var heldigvis understøttet af fortsatte nationale som lokale investeringssponsorater, og da Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter også var ved, at færdiggøre de sidste kompetence pakke forløb.Derfor var tiden moden til, at de nationale generalforsamlinger i 2010 besluttede, at Shindenkan for alvor skulle “se hvor langt vingerne kunne bære” internationalt. Der skulle fortsat nye moderne midler til, at kommunikere, markere og interagere i denne verden med facebook, Instagram, YouTube, Snapchat og selfies, som gode eksempler, hvis den fortsatte vækst og strategiplan skulle sikres og opfyldes.

Betingelserne var dog, at ALT skulle være iht. Shindenkan vedtægter, retningslinjer, værdisæt OG aktivt bidrage til Shindenkan brand og kompetencer, nationalt som internationalt, indenfor én eller flere områder udenfor Shindenkans normalt traditionelt opfattede kompetenceområder. Arbejdstitlen blev ” Shindenkan – Catch Evolution” – som endte med at blive permanent.

The POMW Project 2011-2013

Det andet projekt 2011-2013 var; POMW – Project Old Modern Warrior. Hvor Shindenkans generalforsamling besluttede at “sætte alt på spil”. I 2010 offentligjorde Shindenkan Kompetence & Udviklingscenters chef og eneste ressource, Yamana-Itotani Sensei til generalforsamlingen og forbundsbestyrelsen, at han havde udviklet en meget kontroversiel ide til, at praktisk forklare og påvise forskelle og ligheder imellem den moderne og gamle kriger. At den afgørende faktor primært er mennesket bag våbnet, som tilmed er tidsløst og uafhængig den tekniske udvikling, samfundsnorm og oprindelsesland, og dermed hvornår der er sammenfald imellem sammenlignelige fagkompetencer – imellem den gamle elitekriger og den nye elitekriger.

POMW projektet tog hovedudgangspunkt indenfor Kampsport og Minouchi Sensei teori om mennesket bag våbnet. Dennes indre afklaring og indstilling er den vigtigste faktor for, at lære at skyde på kortest muligt tid med de mest optimale resultater, hvis disse også får den mest optimale læringsproces og opbygning med den optimalt korrekte skydetekniske essens fra verdens bedste legendariske pistol, riffel og langdistanceskytter.

Da ingen i Shindenkan havde skydeerfaring af nævneværdig betydning, var udgangspunktet ideelt, men også maksimalt risikofyldt, hvis projektet skulle kikse. Det gjorde det så ikke, men vakte international anerkendelse og opmærksomhed, samt gav Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter et helt unikt netværk, som meget få i verden har.

Projektet medførte oprettelsen af SDKSkyt (www.sdkskyt.dk) , da POMW mildt sagt medførte et ramaskrig i den danske skytteverden, hvor vi stadig oplever “bølgeskvulp” to år efter projektets afslutning, – men stadig vedvarende international interesse og anmodning om samarbejde.

The SHIELD KISS underhere KataFIT WWW project 2014-2019

SHIELD KISS

Det tredie projekt 2014-2019 er igangværende på andet år; SHIELD KISS underhere KataFIT triple W. KISS – Keep It Simple & Safe, er en hyldest til værktøjskassen udviklet under POMW og omfatter projektforløb, metodikken og håndtering af forskellige fagspecialer, som kan føle sig provokeret pga nytænkningen og den forandrelige virkelighed.

SHIELD KISS er det overordnede projektnavn og har til formål at understøtte de nationale som internationale sundhedsprogrammer under motto ” Alt at vinde, intet at tabe, – al skabelse begynder med den første handling”. SHIELD KISS projektet er Shindenkans bidrag til at skabe en bedre verden. KataFIT er det første underprojekt,

SHIELD KISS projektet er kort fortalt et 5 årigt sundhed og helse projekt, hvor essensen i den vestlige som østlige lægefaglige viden samles igennem en ”POMW proces og metodik – KISS = Keep It Simple & Safe”, afhængig af de kort- som langsigtede mål, du gerne vil opnå, og efter Shindenkan værdisættet ”Vi møder folk der hvor de er og tager dem med på en rejse”.

SHIELD KISS projektet opfinder IKKE hjulet og den dybe tallerken som allerede er opfundet, men samler essensen i andre specialisters arbejde, sammensætter denne essens som et fundamentalt puslespil og brobygning, og i det omfang det er nødvendigt, efterprøver dette i forsøg.

SHIELD KISS projektets strategi er, at det bedste er sundhedsmæssigt at være så stærk og rask som muligt i så mange år som muligt både fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt. Men også acceptere, at vi alle bliver ældre. At akutte fysiske skader har indflydelse på psyken, og kroniske fysiske skader har indflydelse på psyke, mentalt og åndeligt og modsat.

For at opnå en ”Sund sjæl i et sundt legeme” kræver dette også at mennesket tager ansvar for sit eget liv i alle relationer, og at holde sig stærk, sund og rask, ikke behøver at være den store videnskab og yderst kompliceret, som rigtig mange kommercielle udbydere gerne vil gøre det til. Det kan ligesom med POMW projektet og POMW Skydeteknisk håndbog gøres essentielt simpelt og sikkert.

KataFIT WWW – tripple W

KataFIT er en helhedsorienteret sundhed og helse træning på flere niveauer, som anvender den sidste nye forskning, således træningen er så effektiv, skadeforebyggende og optrænende, stress reducerende og livskvalitet fremmende, på kortest mulig tid. KataFIT danner bro imellem den østlige og vestlige forskning, men efter KISS princippet, ligesom med POMW projektet; Keep IT Simple & Safe. KataFIT trænes uden hjælpemidler, og kan derfor udføres hvor som helst og når som helst. KataFIT har allerede givet spektakulære resultater, som er bemærket internationalt.

KataFIT – er en kata – dvs. figurøvelser som udføres non-stop, som en karate Kata skal udføres – der er basisk set ingen forskel. Der er tre hovedniveauer indenfor KataFIT. Superior (S) – Superior Royal (SR) – Superior Royal Imperial (SRI).

En KataFIT 5S (5 repetioner af samme helkropsøvelser) varer således ca. 23 minutter og er en standard i alle Shindenkan skoler. Jo længere op man kommer i bæltegraderne, jo højere bliver standarden for udførsel og antal repetitioner for Katafit således også.

Henholdvis brun- og sortbælter beviste til sommerlejeren 2015, at dette kunne lade sig gøre. De fik konservativt målt deres kondital efter traditionelle anerkendte tests på henholdsvis 60+, 65+ og 70+. Alle uden undtagelse nåede deres maks. puls under Katafit 10S (34 min. varighed) og 12S (39 min. varighed), men ikke under deres traditionelle Copper konditals løbetest. Maks-pulsen er den absulut højeste pulsværdi, dit hjerte kan præstere. Er din max-puls således 200, betyder det, at dit hjerte har kapacitet til at kunne slå 200 gange i minuttet, når det er maksimalt presset.

Hovedårsagen er, at KataFIT anvender både aerob som anaerob træningsmetodikker, og jo højere kataFIT tal, jo mere har du brug for ilt og korrekt synkroniseret vejrtrækning imellem bevægelse og åndedræt, da kroppens energiproduktion ellers ikke fungerer optimalt. Derfor går selv verdens stærkeste mand eller kvinde i stå, hvis dette ikke er på plads. Det er meget logisk og simpelt.

Selvom graduanterne til sommerstævnet alle var i meget god form, betyder det ikke , at KataFIT kun kan benyttes af elite motionister og -spotrsudøvere. I Shindenkan er der plads til alle – Eliten som motionisten, hvilket er ensbetydende med at Katafit kan trænes af alle uden undtagelse, form, skader, uden skader og mål. Derfor er KataFIT udviklet til, at kunne trænes af alle uanset fysisk udgangsform. KataFIT kan trænes alene til let moderate motionister, ligesåvel som grundliggende supplement til andre sportsformer, såsom Yakami Shinsei-Ryu.

Ideen og konceptet er netop, at alle udøvere kan anvende KataFit lige netop til deres forandrelige behov og livscyklus, da KataFIT har den unikke egenskab både, at være skadesforebyggende og skadesoptrænende for alle aldre på alle stadier.

Navn, elementer og holistisk sammenhængskraft fra SHIELD KISS og KataFIT er allerede blevet plagieret og kopieret. Nogle kun af navn, andre på delelementer eller af påstande uden indhold. Denne risiko har vi være klar over hele tiden, og som forstærkes af, at Shindenkan har en åben kommunikationspolitik. SHIELD KISS og KataFITT er netop igangsat som vores bidrag til at skabe en bedre verden, igennem at understøtte folkesundheden, empowerment og “Du kan meget mere end du selv and andre påbyder dig”.

Så vi tager plagiater og kopister som et kompliment, da der selvfølgelig kun kan være én grund til, at dette netop sker. Dog håber vi ikke, at plagiaterne og kopisterne skader folk i “vores navn”, – men i denne åbne internetverden med “IT girls and boys”, “make a fast buck”, kan dette desværre ikke forhindres.

Dertil er der desværre også en del af vores samarbejdspartnere, som ikke helt har overholdt de indgåede aftaler og talt over sig med de ekstraordinære resultater opnået på kort sigt. Dette vil dogl den fagvidenskabelige verden få glæde af i kommende bogudgivelser fra 2016-2020, – hvis SHIELD KISS under her KataFIT fortsat indfrier de spektakulære resultater til gavn for mennesker. Men det tillader vi os at være temmelig sikre på, da vi faktisk er temmelig overrasket HVOR gode resultaterne har været, da dette faktisk blot er opstartsfasen af projektet. Der er meget mere endnu. Da fokus ikke skal tages fra resultaterne og ideen om “alt at vinde og intet at tabe – brug det hvis du har lyst af egen fri vilje – the underground movement”, har vi henstillet til, at SHIELD KISS underhere KataFITWWW navnene ikke direkte bliver nævnt i bøger og publiseringer, men godt må omtales i koncept, principper og funktion. Så må vi se hvor effektivt copyright symbolet virker :-).

KataFIT, der tilhører det 5 årige Shindenkan SHIELD KISS projekt og som afløste POMW projektet ( www.pomwproject.com – www.pomw.dk ) , vil meget snart få offentliggjort en hjemmeside, så alle som har tid og lyst, kan følge med indtil projektet slutter i 2019. Dette er også for, at imødekomme den store nationale som internationale interesse. Men også for at give alle interesserede muligheden for, at skelne imellem det originale og oprindelige koncept og indhold, ift. kopisterne og plagiaterne. Men stadig – det er en fri verden, hvor vi inspireres af vores forskelligheder og glædes over det vi kan blive enige om. Men den markante store forskel er desuden, at Shindenkan ikke tjener penge på dette , da det er til gavn for alle uanset pengepung jf. de kommercielle plagiater og kopister. Her er værdisættet og konceptet direkte modsatrettet.

Projektchefen for;

  1. The new modern communication platform project 2000-2011,
  2. The POMW project 2011-2013 og
  3. The SHIELD KISS underhere KataFIT triple W project 2014-2019,

Er Shindenkan Honbu Kompetence- og udviklingscenter chef og eneste ressource, Great grandmaster, Yamana-Itotani Sensei. Årsagen til eneste ressource, er ikke protektionisme, men pga. kompetence prokura iht. det 1.000 årige Budo & Bujutsu system, som kræver at ressourcerne er fuldt uddannede kampkunst stormestre af minimumsgraden Gokui Menkyo Kaiden – Gokuden. Den variende projektgruppe alt efter projektstadie i The SHIELD KISS underhere KataFIT WWW project 2014-2019, vil også ad hoc omfatte absolut førende; internationale speciallæger i idræts-, hjerte-, nerve – hjerme medicin, sports psykiatri, fysioterapeuter, japansk og kinesisk uddannede speciallæger traditionelt og vestligt og andre – ”uddannet både i Øst som Vest”, således det sikres, at den sidste nye forskning som praktiske erfaring med virkning, anvendes i projektet. Nøjagtig samme kompetence- og videns koncept, som under POMW projektet – kun verdens absolut bedste og anerkendte på deres fagfelt. Og ikke dem som læser de bedste og mest anerkendte lærebøger, men dem som skriver dem og skaber fremtiden.

SHIELD KISS underhere KataFIT hjemmesiden – trin for trin

Vi ved godt, at Shindenkan organisationens hjemmeside fra 2001 ligner en uchecket diskofest fra 90´erne, som for mange kan være noget forvirrende at finde rundt i. Men dette er vi netop ved at ændre!

For at finde det rette design koncept og de tekniske muligheders i kombination, har vi iværksat en fem trins raket for, at blive klogere på dette. Husk på at ALT i Shindenkan er frivillig og ulønnet lokalt som nationalt uden undtagelser.

Fem trin hjemmeside teamet – vi skal bliver klogere og skarpere;

1. SDKSkyt hjemmesiden – www.sdkskyt.dk

Ide, koncept, design layout og lancering som i bund og grund er iht til Shindenkan´s åbne kommunikationspolitik, men også hvor projektteamet skulle lære hvilken platform vi skulle arbejde med. Dette valg faldt på WordPress og en mere normal traditionel hjemmeside.

2. POMW hjemmesiden – ( www.pomwproject.comwww.pomw.dk );

Ide, koncept, design layout og lancering, som netop i hele sit udtryk fortæller essensen af POMW projektet (2011-2013) på et split sekund. Indholdet skal omfatte både officielle statisk informationer, men også dynamiske ucensorede oplevelsesartikler, så læseren kan få maksimalt udbytte af hjemmesiden. Intet bliver derfor hemmeligt, men vi ved også at optimale resultater, skyldes ikke kun den teoretiske forståelse, men i høj grad også instruktører som kan omsætte denne til praksis. Shindenkan Honbu Kompetence- og udviklingscenter chefs koncept og design lay-out udtrykker esensen i POMW projektet. Men er i sit udtryk meget atypisk for en traditionel skytteverden hjemmeside, hvilket har været meget provolerende for nogle, mens andre har reageret meget åbent og taknemmeligt for denne vidensbank frit tilgængelig for alle.

Vi har her valgt at fortsætte udforskningen af WordPress som hjemmesideplatform, men har taget niveauet trinnet højere op til det stadig traditionelle design, men udnyttet i langt højejere grad de statisk dynamiske visulle muligheder.

3. SHIELD KISS underhere KataFIT hjemmesiderne

Ide, Koncept, design lay-out og udtryk, fortæller som ved POMW hele essensen af SHIELD KISS underhere KataFITWWWW projektet (2014-2019) på et split sekund, og indholdet vil i grundformen indholde samme koncept som for POMW hjemmesiden. Men skal vise i langt højere grad, at livet er ubegrænset istedet for begrænset i al sin basiske og fundamentale skønhed og essens. SHIELD KISS underhere KataFITWWWW projektet (2014-2019) er jo et holistisk sammenhængende projekt, som selv når det slutter i 2019, aldrig bliver fuldendt, da livet og virkeligheden aldrig stopper, er ubegrænset, tidsløst og uden rum. Livet er hvad du gør det til. Det DU kan skabe indenfor din virkelighed, kontrol og skæbne, men hvor også ingen kan røre din uforgængelige sjæl og indre liv, hvor du kan beslutte “Stilhed” eller “Kaos”. Det er dit valg og beslutning.

Da Shindenkan Honbu Kompetence- og udviklingscenter chefs lancerede denne essens som skulle udtrykkes i koncept og design lay-out, medførte dette mildest talt større problemer for det tekniske crew medlemmer i teamet. Det tog mange forsøg og forklaringer på både mail, telefon og under RRCamps, men én dag var den der!, og arbejdet med første, men vigtigste trin med hjemmesiden kunne færdiggøres teknisk. Det er denne del I nu præsenteres for; www.Shieldkiss.dk : www.Shieldkiss.com : www.Katafitwww.dk : www.Katafitwww.com

Fjerde trin er en opdatering af Shindenkan Pensumhåndbog og femte trin er Shindenkan organisationens nye hjemmeside. Alt bliver alignet efter det nye design koncept skabt af Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter, godkendt af styregruppen SOPORG og generalforsamlingerne.

Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter samarbejder med hjemmesiderne sammen med Shindenkans tekniske team, som p.t. primært består af Martin Renshi, sekundært af Kjeld Renshi-dai og ad hoc; Jens Hanshi-dai.

Vi håber at I alle vil tage vel imod den nyskabende SHIELD KISS underhere KataFITwww hjemmeside!

De venligste Shindenkan hilsner,

Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter og Shindenkans tekniske team

SHIELD KISS underhere KataFIT© – SHIELD KISS © – KataFIT WWW ©. Copyright© Shindenkan, Alle rettigheder forbeholdes

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

login