Jokokan Gentofte Karateskole – En Nyhed til alle i Gentofte

Den 4. September 2014 åbner Jokokan Gentofte Karateskole på Tjørnegårdsskolen – Brogårdsvej 64, 2820 Gentofte.

Det har i mange år været et ønske for vores medlemmer i området, som nu bliver en realitet. Vi håber at dette initiativ vil blive taget godt imod og budt velkommen af kommunens borgere.

Jokokan Gentofte Karateskole er medlem af det demokratiske Shindenkan Danmark forbund med næsten 50 års dansk historie og mere end 1.000 års japansk historie bag sig.

Vi træner systemet Yakami Shinsei-ryu Karate-do, som er et værdibaseret flersporet Karate system med plads til alle, JokoKidz, JokoTeens og voksne i alle aldre udøvere – Alle er velkomne.

Yakami Shinsei-ryu er først og fremmest værdibaseret træning af selvforsvar som god motion for både krop, sind og sjæl der giver velvære i form af bedre smidighed, styrke og kondition samt opbygger din selvtillid og selvværd således at DU, ydre som indre opnår en fantastisk balance.

Vil man mere end blot motion tilbyder Shindenkan et flersporet udviklingsforløb med ubevæbnet nær- og distancekamp, bevæbnet nær- og distancekamp samt værktøjer til at blive leder af dit eget liv.

Yakami Shinsei-ryu er et komplet flersporet kampsportssystem, hvor de fleste andre karatesystemer normalt tilbyder ubevæbnet distancekamp og ofte i en “barberet” sportsudgave.

Jokokan Gentofte Karateskole er et familievenligt karatesystem som tilbyder alle borgere i Gentofte en stærk kampsport med sunde værdier, en demokratisk foreningsledelse og fantastisk undervisning.

Vores Værdier er:Vores Undervisningsprincipper er:
  • Kend dig selv
  • Respekter andre og deres kunnen
  • Tag ansvar for dig selv og andre
  • Du kan meget mere end du selv og andre påbyder dig
  • Vi tror på dig, men du skal også tro på dig selv.
  • Der er plads til alle.
  • Det er aldrig for sent.
  • Du kan hvis du vil.
  • Stræb mod perfektion.
  • Brug Yakami som et værktøj i dit liv.

Hvad er det så vi kan her i Shindenkan. Vi kan tilbyde en tilgang til et 1000 år gammelt Japansk kampsportssystem, der er tilpasset den vestlige tænkemåde og træningsmetodik. Det vigtigste er, at der er plads til alle, uanset om du er motionist eller har ambitioner på eliteplan.

At der vitterlig er plads til alle bekræftes af familieaspektet, som adskiller sig fra meget andet kampsport. Med stor succes har vi fædre og mødre, der træner sammen med deres børn, eller hele familier der træner sammen – på samme hold, men adskilt så alle får maksimalt ud af det.

På denne måde får hele familien noget at være sammen om uden stress og jag og mobiltelefoners kimen.

Efter de 2 ugentlige træningslektioner på skolen i Gentofte, er der rig mulighed for at øve hjemme, hvor man så igen, som familie, kan samle sig omkring fysisk udfoldelse frem for at sætte sig i sofaen foran fjernsynet.

Der vil også være rig mulighed for at deltage i nationale og internationale fællesstævner og kursusaktiviteter igennem forbundet Shindenkan Danmark og Shindenkan Kompetence og Udviklingscenter (Honbu). Begge er officielt anerkendte samarbejdspartenere siden 1.april, 2009 af DGI Landsorganisation og DGI Kampidræt.

Når du træder ind til træning i Jokokan Gentofte Karateskole vil du blive mødt med et smil og uden fordomme, der er nemlig ingen jantelov i Shindenkan. Vi møder mennesker hvor mennesker er, og tilbyder læring på alle niveauer, så lige meget hvor langt du er i livet og din fysiske formåen, er det aldrig for sent at komme i gang. Mange starter helt uden forudsætninger, nogle har løbet og andre har dyrket anden kampsport, men fælles er at de langsomt bliver bygget op fra det fysiske niveau og den alder de har.

Skulle du have lyst til at prøve kræfter med kampsport på Shindenkan måden så mød op til et par gratis prøvetimer i Jokokan Gentofte Karateskole. Vi træner Tirsdag og Torsdag fra kl. 20.00 – 21.00 i gymnastiksalen Tjørnegårdsskolen – Brogårdsvej 64, 2820 Gentofte.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på Jokokan Gentote Karateskoles hjemmeside >>

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login