Shindenkan Danmark anno 2012 – State of the nation

Endnu et år er gået siden den sidste opgørelse over medlemstallet i Shindenkan Forbundet og også et år hvor der har været både vækst af en ny Shindenkanskole i Furesø og ikke mindst skabt to nye SDK skytte foreninger, som begge er medlemsskoler af Shindenkan Danmarks organisationen.

Medlems udvikling

I Shindenkan Danmark laver vi medlemsopgørelsen fra uge 6 uge 6 året efter og har vi lavet denne opgørelse siden uge 6 i februar 2009, hvor der uge 6 februar 2010 var 665 registreret medlemmer i Shindenkan organisationen. Det vil sige at

  • Opgørelse for år 2009, opgjort i uge 6 2010: 665 medlemmer
  • Opgørelse for år 2010, opgjort i uge 6 2011: 719 medlemmer
  • Opgørelse for år 2011, opgjort i uge 6 2012: 857 medlemmer
  • Opgørelse for år 2012, opgjort i uge 6 2013: 1084 medlemmer

Opgørelsen for 2012 har vist en medlems tilgang på 26 % hvilket betyder at vi i, pr. uge 6 2013, i Shindenkan Danmark er over 1000 medlemmer, helt præcist 1084 medlemmer.

I læste rigtigt 26 % – det er den hidtil største vækst vi har haft i organisationen og må siges at være en kæmpe succes, og også en tyk streg under den successtrategiplan 2015, som er lagt i Shindenkan honbu-dojo, og efterfølgende vedtaget af forbundsbestyrelsen og generalforsamlingen.

Shindenkan har gennemført de første epokegørende og nyskabende faser af det succesfulde internationalt anerkendte projekt; POMW! – Project Old Modern Warrior, dette har afsted kommet etableringen af to nye Skytteforeninger, som er medlem af Shindenkan Danmark, men også Danmarks Idrætsforbund (DIF) igennem Dansk Skytteunion – Vi glæder os til at dette kommer helt op i det høje gear, såvel aktivitetsmæssigt som medlemsmæssigt, som planlagt over der kommende måneder. Der er mange skytter i Shindenkan og vi er glade for, at vi nu har kunne efterkomme deres ønske om også, at dyrke skydesporten sammen.

Udbredelsen og den effektive brug af de 5 KPI’ere i alle medlemsskoler er blevet bedre og bedre og der er tilgået nye standardskabeloner til i sæsonen, som skaber bedre overblik og klarhed for de enkelte skoler samt for Forbundsbestyrelsen, Honbu-dojo og Shihan-kai’et. Der vil være konstant udvikling i dette værktøj til gavn for alle skoler.

Husk! Alt arbejde i Shindenkan og Shindenkans medlemsskoler er frivilligt og ulønnet fordi vi tror på at vores værdier gør en forskel – vi tror på at Shindenkan er stedet for alle der vil dyrke flersporet kampsport og vi ønsker at give vores viden og kompetencer videre til en ny generation på en forbedret, uforbeholden og struktureret måde til gavn for dem og os.

Jeg ønsker alle Shindenkans chefinstruktører held og lykke med deres resultat, og ønsker min kommende efterfølger på forbundsformandposten efter generalforsamlingen 2013, held og lykke, og et rigtig god fornøjelse på tillidsposten 2013-2015. Mon ikke vi runder de 1.500 medlemmer når vi ser tilbage på denne periode?.

De venligste Shindenkan hilsner
Jens Iversen, Forbundsformand, Shindenkan Danmark

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login