Af Mike Cords, Medlem indtil 2015

Så kom Jujutsu 2 endelig, efter det havde været aflyst sidste gang på grund af mangel på tilmeldinger. Det startede med lidt ryugi (teori) som gik ud på hvad jujutsu er og hvad vi skulle bruge det til og hvor det passer ind i den store pizza.

Efter det viste han nogle forskellige clips med judo, jujutsu, MMA og andre kampsporter, så man lige fik adrenalinen op at køre.
Jujutsu er jo rå og brutal nærkamp som man kunne se på et af de clips han vidste med nogle jujutsu stormestre og MMA er bare brutalt som man kunne se i det clip han viste.

Da vi kom i dojoen skulle vi lige repeterer jujutsu 1 (faldteknikker). Det var godt til lige at få varmet lidt op. Derefter kom jujutsu 2 og det var rigtig dejlig at få trænet alle kastene igennem i langsomt tempo så man fik tid til at lave dem ordentlig. Jeg synes det var rigtig godt at vi brugte så meget tid på shio-nage da det er det sværeste kast at lave korrekt.
Jeg kunne også godt lide det med at vi skulle bytte makker, så man ikke stod ved en man kendte eller det samme køn eller samme størrelse så ens komfort zone blev presset.
Men synes godt at vi kunne havde byttet makkere lidt flere gange end kun 3 gange over hele træningen. Så jeg nåede ikke at få en høj eller tung makker som ville gøre det mere realistisk, fordi ude på gaden kan de have alle slags størrelser.
Til sidst trænede vi Kansetsu-waza (ledlås), som gjorde rigtig ondt, hvis man huskede det med de 2 hjul. Først det lille hjul og så det store hjul fordi så skulle man nok komme ned i en fart..

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login