Velkommen til den nye sæson og kalender

Velkommen til den nye sæson. Vi håber at I alle har haft en dejlig sommerferie, og er nysgerrige og glade for at komme igang med den nye sæson 2012-2013.

En særlig velkommen skal lyde til alle de nye kommende medlemmer i Jokokan Furesø Karateskole, som allerede er blevet vel modtaget i det lokale samfund i Hareskov, Furesø kommune. Dette kan I læse mere om i en kommende artikel på hjemmesiden.

Shindenkan er styret af en overordnede mål på langt sigt og fem års strategiplaner, således vi undgår spild af ressourcer i det frivillige og ulønnede arbejdet til gavn for vores medlemmer, lokalsamfundet og det danske-skandinaviske foreningsarbejde i en smuk og harmonisk symbiose med Fjernøsten og Japan.

Forbundsbestyrelsen og Shihan-kai har entop i august måned færdiggjort overgangen imellem to strategiperioder, således kalenderen kan blive endelig opdateret og vedtaget. Dette sker løbende og ender den 28.august, 2012.

Husk enhver rejse begynder med det første skridt – velkommen til Shindenkans og alle Jokokan skolernes femogtyvene sæson og seksogfyrretyvende år i Danmark.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login