Hjulet & Den dybe tallerken; Sort- og brunbælte kavalkade frem til sommerferien

Som tidligere skrevet i artikler af SDK forbundsformand, er vi ca. 900 medlemmer i Shindenkan og allerede godt på vej til de 1.000.

I de sidste 7 år har Honbu dojo og forbundet fokuseret meget på 10.kyu til 1.kyu, i det fleresporede Yakami Shinsei-ryu kampsportsystem som led i Shindenkans meget succesfulde strategiplan. Dette modsvare i enkeltsporede kampsportsystemer fra 10.kyu til 1.dan, sort bælte.

I de næste mindst fem år vil der også være stor fokus på på 1.dan til 3.dan Sr, sortbælte, i det fleresporede Yakami Shinsei-ryu kampsportsystem som led i Shindenkans nye strategiplan. Dette modsvare i enkeltsporede kampsportsystemer graderne fra 2.dan til 5.dan, sort bælte.

Der vil også blive fokus på TG6 og TG7, dvs. graderne fra 4.dan til 6.dan, i det fleresporede Yakami Shinsei-ryu kampsportsystem, modsvarende i enkeltsporede kampsportsystemer graderne fra 5.dan til 7.dan, sort bælte. Men hovedfokus vil være på førstnævnte som led i Shindenkans udvikling og strategi.

Der vil derfor i forårskvartalet blive fokuseret i en artikelrække på de flersporede brun- og sortbælter – modsvarende sortbælter i enkeltsporede systemer. Dette er vel at mærke elevernes egne oplevelser, erfaringer, viden og gode råd, som gives videre til alle som har interesse deri. I Shindenkan har vi en åben kommunikationspolitik – internt som eksternt.

Hjulet og den dybe tallerkens funktion er netop også, at afmystificere vandre historier, og blot skrive faktuelle oplevelser fra medlemmer som er ”gået foran”.

I Shindenkan tilstræber vi, at en instruktørs vigtigste opgave er, at tilside sætte sig selv og sætte eleven i centrum, møde eleven der hvor eleven er, og tage eleven med på en rejse, men også vise eleven en hurtigere vej end instruktøren selv har gået. Således er den optimale læringscirkel i livet.

Vi skal huske på Shindenkan visionen; ”Tænk hvis ingen viden og erfaring gik tabt – god som dårlig, og menneskets læring var én lang opadgående spiral – det vil i sandhed være næstekærlighed”

Rigtig god fornøjelse i dette forårskvartal!

klik her for at besøge Shindenkan vidensforum.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login