POMW – Project Old Modern Warrior, lederudviklingseminar, TSM del A

TSM POMW! A er første del af ialt tre i TemaLederUdviklingsSeminar; TLUS POMW 1, som løber over 1H, 2012. Det efterfølgende TLUS POMW 2 løber over 2H, 2012. POMW har en total varighed på ca. 12 måneder og er en del af Shindenkan TeamGruppe;TG4 sortbælters kompetenceværktøjskasse (1.dan – 3.dan enkeltsporet kampsport, 1.dan YSK flersporet).

Der er kommet 4 nye artikler:

  • TemaSeminarModul POMW! A.
  • POMW! Innovativ Karatetræning
  • POMW A – Et kig ind i pistolløbet – Januar 27, 2012.
  • POMW 1 … endnu et skridt på vejen mod indre afklaring.
Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login