POMW! Test eksamen 1 og IPSC match – Norco, California, USA

Billede taget af Kippi Leatham efter første tre elimineringsrunder og videotagning

DSF A-licensen blev bestået en søndag og seks dage senere, blev den første match skudt og POMW! sikkerhed-skydeteknik drejebog eksamens afprøvet. I IPSC er verdens mest berømte IPSC klub uden tvivl; Running Gun, Norco. Her skyder nogle af verdens mest berømte skytter, verdensmestre og legender; Michael Voigt, KC Eusebio, Jojo Vidanes, Maggie Reese, Rob Leatham og en stor del af USA´s landshold, samt løbende besøg af andre verdensmestre og legender. De holder til på Raahauge Shooting range, Californien, som ejes af Mike Raahauge, hvis bedstefar var dansker.

Her blev den første match skudt, og jeg var meget glad for, at denne første match blev oplevet sammen med Jens Hanshi-dai. I kan senere læse Jens Hanshi-dai´s artikel omkring juletid, men jeg kan dog røbe, at jeg var blevet så arbejdspresset af POMW! projektet, at jeg re-allokerede Jens Hanshi-dais lederudviklingsseminar for 5-7.dan – til USA. Dette var også et led i min 50 års fødselsdagsgave til Jens Hanshi-dai, dertil kom også hans egenbetaling på 5.000,- DKK, samt mine omfattende rabatordninger.

POMW! sikkerhed-skydeteknik drejebog blev afprøvet og serveret på et sølvfad for Jens Hanshi-dai, som resulterede i ca. 1.800 gode skud og 3-4.000 tørskud på 4 dage.

Ånden i Shindenkan er jo sådan, at vi forsøger at opfylde alle vores medlemmers fulde potentiale ved, at tage dem med på en rejse. De samme regler for andre, gælder selvfølgelig for os alle.

Derfor skulle effekten og resultatet af POMW! sikkerhed-skydeteknik drejebog stå sin prøve til en IPSC 100+ skytteturnering med verdens bedste IPSC skytter på verdens mest berømte IPSC bane.

Jens Hanshi-dai lånte sin Glock pistol af Hawk, en gammel IPSC topskytte og spec.ops. Vietnam veteran. Jeg lånte min Glock pistol og rig af Jojo Vidanes, som var 2008 IPSC modified Verdensmester og holdverdensmester 2011, sammen med Michael Voigt og Rob Leatham. Voigt og Leatham er uden tvivl verdens mest vindende topskytter nogensinde, og er levende legender igennem mere end 30 år.

Matchen varede 9-10 timer, og en ting kan vi sige med sikkerhed; Når TV eller spillefilm viser spektakulær skydning på højeste plan, så har Jens Hanshi-dai og undertegnede ved selvsyn fået bekræftet, at det helt sikkert er en løgnehistorie. Vi ved nu ved selvsyn, at i virkeligheden skyder verdens bedste skytter – betydelig hurtigere og mere præcist!.

Samtidig er der også meget kampsport over dem – da de faktisk alle er meget hjælpsomme, beskedne, men alle som én, er klar og fuldt bevidste over deres skydekompetencer.

Der er jo rigtig mange af dem som med en stort smil, skyder 3 x 6 skud i A-zone med træk fra hylster inklusiv to magasinskifte mod tre mål på hhv. 7 – 10 – 13 m, – på under 7 sekunder, 18 skud.

Eller 2 x 2 skud i A-zone, mod tre mål med magasinskifte på 10 m, – på under 4 sekunder, 12 skud. Men IPSC matches kan pistol målene være helt ude på 50 m – Især i USA. I Europa er normalen mere 25 m.

Jens Hanshi-dai og undertegnede tog det helt roligt med vores lånte grej og pistoler, så vi undgik en sikkerhedsmæssig diskvalificering på vores første IPSC match. POMW! sikkerhed-skydeteknik drejebog, udgave 1, bestod sin test med glans. Undertegnede skød 30 % af den senere match vinder, og Jens Hanshi-dai skød 9 % af vinderen, USPSA og IPSC presidenten, 30-40? gange forskellig verdensmester og Delta Force chefskydeinstruktør, Michael Voigt. At konkurrencen var hård, vidnede en 23´ende plads til den kvindelige verdensmester, – men som også bare skød helt fantastisk!.

Det var helt igennem en helt fantastisk oplevelse privilegie, og fænomenalt som første IPSC match oplevelse – og absolut værd en gentagelse, hvis muligheden byder sig.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login