Shindenkan Danmark anno 2011 – State of the nation

Den 24. november var dagen for sæsonens tredje Shihan-kai og forbundsbestyrelsesmøde og det var samtidig også mit første hovedmøde som ny formand for Shindenkan Danmark og i denne sæson er der blevet igangsat flere nye tiltag efter Shindenkan honbu-dojos strategiplan 2015 – der handler om lokal leder- og medlemsudvikling.

Flere af de nye tiltag var allerede målbare nu, i det vi i sæson 2011/2012 har startet 3 nye spændende projekter i Shindenkan Danmark i form af 3 nye Shindenkan skoler i hhv. Dragør, Sorø og Veksø.

Shihan-kai mødet i november er også mødet hvor alle Shindenkan skoler rapportere på deres performance efter hvervekampagnen og skolernes individuelle mål opfyldelse opgøres i Shindenkans 5 KPI’ere.

Og hvilken succes…

I 2010 var der 665 registreret medlemmer i Shindenkan organisationen. I februar 2011 blev der registreret samlet 719 medlemmer. I sæson 2011/2012 har første velgennemførte kampagne i Shindenkan givet en samlet vækst på 19 % i forhold til februar 2011 – således at det samlede antal medlemmer pr. november 2011 udgør: 857.

Det er da succes der viser at honbu-dojos strategi virker!

Shindenkan har også opstartet forberedelsen til et nyt epokegørende og nyskabende projekt; POMW! – Project Old Modern Warrior, som I snart vil kunne læse mere om på hjemmesiden, og TG4+ gruppen nyde godt af i det nye år.

Alle der arbejder i Shindenkan er frivillige og ulønnede fordi vi tror på at vores værdier gør en forskel – vi tror på at Shindenkan er stedet for alle der vil dyrke flersporet kampsport og vi ønsker at give vores viden og kompetencer videre til en ny generation på en forbedret, uforbeholden og struktureret måde til gavn for dem og os.

Vores succes viser også at indførelsen af de 5 KPI’ere i alle medlemsskoler har en meget positiv effekt. Men der er stadig plads til forbedringer i alle skoler.

I resten af sæsonen og den kommende vinter kampagne vil vi i alle skoler være meget fokuseret på at gøre det endnu bedre og dette har vi sat mål for.

Jeg ønsker alle Shindenkans chefinstruktører held og lykke med deres resultat.

De venligste Shindenkan hilsner

Glædelig jul og godt nytår

Jens Iversen, Forbundsformand, Shindenkan Danmark

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

login