Jokokan Veksø Karateskole er nu endelig i Veksø multihal!

Vi havde ”vandskade opstarts træning” i Stenløse, men er nu rykket ind i den dejlige Veksø multihal.

Så nu er vi i gang med Yakami Shinsei-ryu karate i Jokokan Veksø Karateskole, hver onsdag fra 18-19 og fredag fra 17-18.

Vi er et team af instruktører med 6 år til næsten 40 års erfaring – både national og internationalt. Vi er alle familiefædre med børn i alle aldre.

Chefinstruktør er Jens Iversen, 6. dan, sort bælte, – som iøvrigt også er forbundsformand for Shindenkan Danmark med 9 skoler og ca. 750 medlemmer. Instruktør Henrik Jørgensen, 1. dan og 2.dan sortbælte, samt de altid glade skolelærere og hjælpeinstruktørerne Carsten Mønning og Freddie Kirk Nielsen, som er brunbælter.

Vi er medlem af Shindenkan Danmark, hvor det er en oplevelse at deltage i de tre årlige fællesstævner med 150-200 deltagere på gulvet og lige så mange på bænken, hvilket skaber en fantastisk stemning, når mennesker i alderen 5 år til 68 år deltager i en sand ”folkefest”.

Shindenkan Danmark er medlem af Shindenkan Skandinavien og Europa, som er en del af den internationale organisation Jokokan og Bujutsu Kodosokukai, som har hovedbase i Japan.

Vi træner karate med et smil på læben og er samtidig dybt seriøse. Der er plads til alle, voksne, børn, forældre og børn, elite og motionist.

Vi møder det enkelte menneske, hvor det er i sin livsbane, og tilpasser træningen til behov og evner.

Vi har et unikt og succesrigt koncept, hvor voksne, forældre og børn træner i samme lokale på samme tid, – men hver for sig, så alle får optimal udbytte efter deres behov.

Som forældre får man med andre ord rendyrket kvalitetstid sammen med sine børn.

I hver træningssession indgår der ved siden af karatetræningen, opvarmning, let styrketræning og strækøvelser. Gennem den systematiske træning opbygger man samtidig med sine karate-færdigheder, en tro på sig selv

Karatesystemet vi træner, hedder Yakami Shinsei-ryu og har sine rødder i den japanske samurai-kultur. Det har faktisk over 1.000 års historie. De fleste moderne systemer er enkeltsporede. Dvs. de træner kun karate, judo, jujutsu osv. Da Yakami Shinsei-ryu er et meget gammelt samurai system, er dette i sin natur også et flersporet kampsportsystem. Dette betyder at vi træner både bevæbnet som ubevæbnede teknikker, fjernkamp som nærkamp, som giver en meget realistisk træning og indstilling jo længere hen man kommer.

Skulle du få lyst til at se hvad vi har at byde på, så kom forbi til et par prøvetimer i Veksø Multihal. Du er meget velkommen!

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login