Jokokan Sorø Karateskole – En Nyhed til alle familier i Sorø og omegn

Den 15. august slog Shindenkan dørene op til en ny skole på Frederiksberg i Sorø og med stor succes. Lokalpressen skrev ”Nu Ka’ du Rate i Sorø” og med rette, da Shindenkan jo henvender sig til alle. Der var mødt over 20 op på den første træningsdag og siden har flere kigget forbi for at prøve Shindenkans flersporede karate system af, hvilket viser, at der helt klart er et behov for et familievenligt karatesystem i Sorø. Der er naturligvis andre kampsportstilbud i Sorø og omegn, men ikke noget der ligner det vi i har og kan i Shindenkan.

Hvad er det så vi kan her i Shindenkan. Vi kan tilbyde en tilgang til et oldgammelt Japansk kampsportssystem, der er tilpasset den vestlige tænkemåde og træningsmetodik. Det vigtigste er, at der plads til alle, uanset om du er motionist eller har ambitioner på eliteplan. At der vitterlig er plads til alle bekræftes af familieaspektet, som adskiller sig fra meget andet kampsport. Med stor succes har vi fædre og mødre, der træner sammen med deres børn, eller hele familier der træner sammen. På denne måde får hele familien noget at være sammen om uden stress og jag og mobiltelefoners kimen. Efter de 2 ugentlige træningslektioner på skolen i Sorø, er der rig mulighed for at øve hjemme, hvor man så igen, som familie, kan samle sig omkring fysisk udfoldelse frem for at sætte sig i sofaen foran fjernsynet.

Når du træder ind til træning i Jokokan Sorø vil du blive mødt med et smil og uden fordomme, der er nemlig ingen jantelov i Shindenkan. Vi møder mennesker hvor mennesker er, og tilbyder læring på alle niveauer, så lige meget hvor langt du er i livet og din fysiske formåen,  er det aldrig for sent at komme i gang. Mange starter helt uden forudsætninger, nogle har løbet og andre har dyrket anden kampsport men fælles er at de langsomt bliver bygget op fra det fysiske niveau og den alder de har. Så lad dig ikke skræmme af hængevommen, de brede hofter eller spaghetti armene for karate drejer sig ikke om store muskler og fysisk styrke men teknik og mental styrke.

Yakami Shinsei-ryu er først og fremmest god motion, der giver velvære i form af bedre smidighed, styrke og kondition. Vil man mere end blot motion kan Shindenkan tilbyde et omfattende kursusprogram, der indeholder alt fra ubevæbnet kamp over bevæbnet kamp til meditation og selvudvikling. Det er derfor Yakami Shinsei-ryu betragtes som et flersporet eller komplet kampsportssystem, hvor de fleste andre karatesystemer kun tilbyder enkelte dele og ofte i en ”barberet” udgave.

Skulle du have lyst til at prøve kræfter med kampsport på Shindenkan måden så mød op til et par gratis prøvetimer i Jokokan Sorø eller en anden lokal Shindenkan skole nær dig. Jokokan Sorø træner mandag og onsdag kl. 18.30-19.30 i gymnastiksalen ved Frederiksberghallen, Smedeparken 1, 4180 Sorø.

Jokokan Sorø karate skole er startet op af Martin Hansen (38 år), chefinstruktør også for Jokokan Korsør, flankeret af trænerteamet Karsten Nielsen (24 år) og Bjørn Thon (51 år). Martin Hansen er gradueret 4. dan i Yakami Shinsei-ryu, 4.dan BKK Karate-do og har desuden Chuden-hiden densho grad (Japansk grad, flersporede samuraisystem). Karsten Nielsen er netop i sommer gradueret 1.dan sort bælte i Yakami Shinsei-ryu og 2.dan, BKGensei karate-do. Bjørn Thon, ligeledes gradueret i sommer, har 2. kyu brunt bælte i Yakami Shinsei-ryu og 1.kyu BKGensei Karate-do. Læs mere om de 3 herrer her på hjemmeside skolen under Skoler/Sorø.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login