Jokokan Dragør – et nyt kapitel kan begynde

Så er det tid til at pudse brillerne, tørre øjnene og læse følgende artikel meget grundigt -specielt hvis du bor i Dragør og har lyst til at træne en kampsport der ikke har sin lige mand.

Pr. 1 september 2011 har du mulighed for at få kendskab et kampsports system der giver dig indblik i en farvestrålende palet af diverse muligheder inden for kamsport.

Pr. 1 september kan et nyt kapitel i dit liv begynde-hvis du vilJ

Pr. 1 september åbner Jokokan Dragør Karate Skole dørene op for nye medlemmer.

Jokokan Dragør Karate Skole, er en kommende del af kampsportsorganisationen Shindenkan Danmark, der til dato har 9 skoler fordelt på hele Sjælland.

I Jokokan Dragør vil du modtage undervisning i et karate system der har rødder i den ældgamle samuraikultur. Og du vil kunne gøre det i en klub, hvor der er plads til alle – elite som motionist.

Hvem kan træne karate i Jokokan Dragør?

Det kan alle der er fyldt 8 år. Karate er ikke forbeholdt store og stærke mænd med meget lidt hår på hovedet. I Jokokan Dragør er karate for alle, der har lyst til at træne kampsport, enten som motion eller som livsstil. De etablerede skoler der er med i Shindenkan Danmark har igennem mange år haft stor succes med at forældre træner sammen med deres børn.

Kan man det?

Ja, det er ikke noget problem. I Jokokan Dragør vil du som forældre være i stand til at træne sammen med dit barn, eller børn hvis du har flere. Og helt uden at skulle kigge efter dem hele tiden. Faktisk har du mulighed for at få kvalitetstid sammen med dit barn, samtidig med at du får god og effektiv motion. Og for lige at fuldende ”Kinder ægget” så får du oven i købet også mulighed for, at få lært at passe på dig selv og dit barn på en konstruktiv og lærerig måde.

Hvis du som barn eller teenager ikke rigtig syntes, at verden er helt nem eller de mere traditionelle sportsgrene er lidt kedelige, så frygt ikke. I Jokokan Dragør vil du få indblik i en verden hvor charme, selvtillid og lækkert hår ikke er noget vi kun taler om – men også noget vi gør noget ved.

I Jokokan Dragør gør vi eleverne i stand til at skelne imellem illusion og virkelighed.

Eller sagt på en anden måde. Vi vil lære eleverne at tænke selv og tage ansvar for deres eget liv.

Nu kan det måske lyde for godt til at være sandt og vi må da også skuffe den del af borgerne i Dragør der gerne vil vinde fine pokaler og flotte præmier, da at vi ikke deltager i nogen form for turneringer. Vi træner med henblik og fokus på den personlige/menneskelige udvikling, samt at lære eleverne at tage ansvar for sig selv og på længere sigt også andre. Og vi gør det med et stort smil og god humor.

Jokokan Dragør vil fungere i et tæt samarbejde med Jokokan Amager da begge skoler har det er samme instruktør team. Et instruktørteam der har mere end 30 års erfaring med kampsport og som har deltaget i mere end 60 træningslejre med Shindenkan organisationens øverste stormester Yamana-Itotani Sensei.

Hvis du nu har fået lyst til at vide mere eller bare vil begynde at træne, så kan du finde mere information om træningen, tider og steder på hjemmesiden her eller send en mail på shindenkan@mail.dk.

Du er også velkommen til at ringe på 29 88 50 98.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login