Task Fighting 3

Af Mads Thon, Medlem indtil 2012

Fredag d. 11 februar havde jeg gået og glædet mig hele dagen til kl. blev 17, for så stod den nemlig på Task Fighting 3. vi var lidt stressede for at kunne nå at komme til Tjørnelyskolen, da kl 17 er forholdsvis tidligt for os der bor længere væk. Men vi nåede det lige akkurat. Vi startede med en times ”teori” som handlede om realisme og ikke realisme ved de forskellige former for karate, og kampsport. Da foredraget var slut skulle vi endelig ind i Dojoen og vise hvad vi kunne. Da det er jo den skolede form mod realismen vi træner hen imod,  blev vi ikke bare kastet ud i 100 % frikamp fra start af. Nej vi lavede en masse kumite med forskellige % kraft, lige fra 20% til 100%. Lige indtil de sidste 20 min. havde vi randori med forskellige modstandere på, hvilket jeg syntes klart er det fedeste.

2 uger efter stod den på anden del af Task Fighting 3. der var der ingen teori, vi gik ind i dojoen fra start, og trænede en masse kumite, denne her gang fik vi lov til også at sparke. Det var ikke alle der havde fået købt skinnebensbeskytter, inklusive mig selv, så det gav nogle gode blå mærker på benene. Da vi havde trænet en masse kumite med forskellige teknikker havde vi som sidst også lidt randori til slut. Denne her gang prøvede vi så at være 2 mod 1, som det jo sagtens kunne være ude på gaden=realistisk træning. Det var en hel del hårdere når der var dobbelt op af modstandere end hvad man plejer.

Alt i alt, et rigtig fedt kursus. Som jeg vil anbefale alle at tage på så snart de kan, det det hele vær!

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login