Ki & Meditation 1,grundkursus

Af Michael Hallgren, Besøgende

Lørdag d. 30. januar 2010 var jeg inviteret, til et Ki og Meditationskursus 1 i Greve, af min kollega fra Novo Nordisk, Martin Hansen. Det var et grundkursus i forståelsen af Ki og Meditation.

Agendaen var:

  • Kompetencer i Shindenkan
  • Meditation
  • Ki
  • Anvendelse i Shindenkan
  • Yin & Yang.

Som udefrakommende karate udøver (kampsport) fra Shin-go-ryu Karate i Næstved, var jeg meget spændt på, hvad det var, jeg havde sagt ja tak til. Jeg mødte frisk op i Greve klar til at lære.

Jeg synes, at det var et lærerigt kursus, som var let forståeligt og krydret med mange eksempler og praktiske øvelser, der underbygger teorien godt. Selv om jeg aldrig har haft noget med Shindenkan at gøre, var der ingen problemer i at følge med, og jeg følte, at jeg fik fuld udbytte af kurset.

Underviserne var velforberedte og de gjorde stoffet let tilgængeligt for alle.

Jeg kunne dog godt tænke mig, at man fik udleveret noget af kursus materialet efter endt kursus, da det ville gøre, at man kunne repetere og dermed få større udbytte af kurset. Det burde der være råd til når man betaler 550,- kr. for et 4 timers kursus. Alternativt kunne man betale 20 kr. ekstra for at få kompendiet udleveret. Det ville jeg godt betale ekstra.

Alt i alt et godt kursus med et godt udbytte.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login