RRCamp10.1 – 4-7.dan lederudviklingsstævne

Med 26 intense timer med indlagt maksimale 1-2 timers søvn, blev Honbu strategi 2010-2015, skudt igang.

Honbu Strategi 2005-2010 ”Fyld rækkerne ud” blev opgjort på alle hovedmål og fokuspunkter, som det blev gennemgået detaljeret på Shindenkan Danmarks generalforsamling den 21.maj, 2010.

Strat10 har været ovenud succefuld både nationalt og internationalt, og for alvor fået sat Shindenkan på landkortet med offentlige anerkendelser på højeste niveau, som en yderst professionel, struktureret, kompetent og meget veldrevet organisation, som er samlet omkring kampsports systemet; Yakami Shinsei-ryu Karate-do.

Honbu strategi 2010-2015 har fortsat fokus på ”Fyld rækkerne ud”, men på et højere og bredere kompetenceniveau.  

Under Strat10 lykkedes det os at frembringe den første sortbælte i det flersporede kampsportssystem; Yakami Shinsei-ryu Karate-do, samt én 2.dan og fire 1.dan i det enkeltsporede karate-do system; Bujutsu Kodosokukai Gensei-ryu Karate-do, som kan sammenlignes med andre enkeltsporede karate-do systemer af mere kendt art.

I den højere ende lykkes det os også under Strat10, at frembringe én 6.dan og fire 4.dan i det flersporede kampsportssystem; Yakami Shinsei-ryu Karate-do, samt én 6.dan, én 5.dan og tre 4.dan i det enkeltsporede karate-do system; Bujutsu Kodosokukai Gensei-ryu Karate-do.

Tilsidst lykkedes det ikke mindst tillige, at frembringe en Densho-grad INKA, Sr.Stormester i Yashin Mon.Yakami no Taijutsu, som er Soke Sensei Tonegawa´s mere end 1.000 årige familiekampkunstsystem, da denne grad blev bestået i Japan, 2007 af Kimu Sensei, som havde fem Japan træningslejre i strategiperioden.

Shindenkan har erkendt at al udvikling og forandring begynder med toppen, og intet i livet står stille, hvilket betyder at alle må udvikle sig. Dette er især gældende for toppen, da Shindenkan hylder princippet om ”Walk the talk”.

Dette er også grunden til at RRCamp10.1 blev afviklet, således at Honbu Strat15 kunne igangsættes med et brag!. RR kan godt stå for Rolls Royce i overført betydning, men indholdet er Ryugi og Ryuha, hvis betydning I selv kan slå op, hvis I har interesse deri.

Visionen bag RRCamps er tanke, ord og handling om, at ingen viden bør gå tabt, men overføres til generation efter generation, til der hvor folk er. Tanken om, hvis ingen viden og erfaring var gået tabt igennem hele menneskelighedens historie, er meget betagende og dragende, og vist det nærmeste et menneske kan nærme sig ”gud”, som jo per definition jo er altvidende i alle religioner og naturfilosofier.

Denne tanke og vision er absolut ikke ny, men har været gennemgående igennem historien og filosofien igennem hele menneskelighedens udvikling i både øst og vest. Spirituelt og religiøst er det tanken om det ”Oplyste menneske – Satori, Nirvana, Paradis o.lign”.

De fleste mennesker har sikkert alle på ét eller andet tidspunkt har lignende tildragende og fascinerende tanker, uden det skal at gå over i ekstremisme og fundamentalisme, – blot tanken om at ingen viden og erfaring bør gå tabt og derfor er konstant ekspanderende.

I Shindenkan har vi forskellige vise mottoer, som er meget gamle og derfor har vi ikke fundet på disse. Disse mottoer udtrykker på sin vis fortidens vise menneskers visdom og erfaring udtrykt i én eller meget få sætninger; ”Du kan meget mere end du selv og andre påbyder dig”, ”Du bliver aldrig for gammel til at lære”, ”Du er centrum i dit liv og ansvaret er dit”, ”Enhver kan lære af andres fejl, en sand leder lærer mest af andres”, ”Al skabelse begynder med dig selv” osv.

Alt dette er netop hvad RRCamps omhandler. Vi har dog erkendt, at ”Rom ikke blev bygget på én dag”, så vi møder der hvor folk er og tager det så derfra.

Ligemeget hvor succesfuld Strat10 var, så fortsætter livet evige forandring, nye behov og muligheder opstår. Derfor fokusere RRCamps på ledelsesudvikling med udgangspunkt individuelt i deltagerne, men anvender aktivt de andre i et TEAM samarbejde, hvor der først arbejdes med teori, derefter egen eksempler som føre til en selverkendelse, som derefter skal føre til en handling, hvor tanke, ord og handling bliver til en skabelsesproces.

Det blev derfor et yderst intenst forløb, konstant på den store klinge og høj udgangswatt på alle fronter, som er nærmere beskrevet i deltagernes oplevelses- og vurderingsartikler derom, som I kan finde under ”Hjulet og den dybe tallerken” meget snart.

Det intense læringsforløb over 26 timer, som både bestod af Teamwork- og individult arbejde og feedback, blev kun afbrudt to gange af fysiske træningspas, hvor der med udgangspunkt i de sidste videnskabelige opdagelser om effektiv fysisk træning, blev undervist i dette med høj detaljeringsgrad – både konditions- og styrketræningsmæssigt.

Dette vil alle RRCamps indeholde, således at alle deltagerne bliver eksperter i alle de forskellige fysiske fitness træningsformer på højeste niveau.

Trods tidligt på sæsonen efter sommerferien, – viste alle deltagerne forholdsvis gode takter med status på formen varierende med en gennemsnitlig udgangswatt på 220-270 Watt over 25 minutter på cyklen, gennemsnitlig 1:52-2:07 minutter pr. 500 m over 25 minutter på romaskinen (niveau 6), og en gennemsnitlig løbehastighed på 12.5-15:00 km/t over 25 minutter på løbebåndet.

Hvorefter dette fulgtes op med ca. 30 minutters korekt styrketræning på de store muskelgrupper, som målrettet fremmede styrke, udholdenhed og eksplosivitet, som god understøttelse og supplement til Yakami Shinsei-ryu Karate-do.

Der er planlagt tre årlige RRCamps by invitation for 4.dan – 7.dan. August og september, som er to dages stævner og januar, som er et 3 dages stævne- og lederudviklingsseminar. Dertil vil der være et årligt sortbælte sommertræningsseminar fra 1.dan – 7.dan, som vare 2 dage. Under alle seminarer vil Honbus chefinstruktør; Kimu Sensei være ledende underviser og stå for seminar udarbejdelsen.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login