Uddrag af avisartikel

..Og sparke, slå og råbe KIAI!. Værten var endnu engang; Jokokan Ballerup Karateskole og Ny Måløvhal. Knap 300 deltagere med Yamana-Itotani Sensei, 9.dan i spidsen, fordelt med halvdelen på gulvet og halvdelen energisk deltagende på bænkene, løb organisationen Shindenkan karatestævne af stablen i Ny Måløvhal en solbeskinnet lørdag midt i den travle juletid.

De 140 udøvende Karate-kaer i alle aldre og køn på gulvet demonstrerede med al tydelighed en vilje og høj motivation, at komfortzoner og grænser kan flyttes individuelt igennem et sjovt og støttende fællesskab på tværs af generationer og etnisk herkomst, et sundt værdisæt og en fælles passion; Yakami Shinsei-ryu karate-do!.

Smilende på både børns, teenagers, forældre og bedsteforældres ansigter viderebragte en glæde, der rakte langt udover Ny Måløvhalsgrænser.

Ikke mindst stoltheden og tilfredsheden over, at organisationen Shindenkan nu også er blevet anerkendt i Danmark og halvtreds andre lande, som specialforbund og samarbejdspartner af DGI og DGI Kampidræts landsorganisation, som for nyligt offentliggjort på DGI´s presse- og nyhedssektion på hjemmesiden.

Bestyrelsesmedlem og formand for kampagneudvalget i Jokokan Ballerup Karateskole, Søren Hansen udtrykker stor tilfredshed med dette stævne og understreger at organisationens motto og arbejde for breddeidræt; ”Plads til alle – eliten som motionisten” virkelig blev understreget under dette stævne, og det lover godt for den ny hvervekampagne for et nyt hold, som løber af stablen fra januar 2010.

Søren Hansen udtaler yderligere; At I en moderne og stresset tid med tids knaphed, er det en befrielse og privilegium, at kunne gå med dele eller hele sin familie i en demokratisk sportsforening med et klart værdisæt, som ikke blot medføre fællesskab når man sammen udøver kampsporten; Yakami Shinsei-ryu Karate-do, men dette også breder sig videre til familien derhjemme.

Chefinstruktør Jens Iversen, 6.dan, sort bælte i værtsklubben Jokokan Ballerup karateskole supplere; ”at undervise JokoKidz, JokoTeens, voksne og bedsteforældre i samme lokale på samme tid, giver en fantastisk stemning, træningsatmosfære og dynamik med livserfaring, blandet med ungdommens gå-på og overmod, og ikke mindst børnenes befriende, smittende humør, – og mere eller mindre festlige indslag..”, hvorpå Jens Iversen slår over i en høj latter.

Stævnet varede i otte timer – otte timer som fløj af sted og efterlod alle 300 deltagere i et smittende højt humør, og mange tanker om komfortzoner og mottoer, som ”Du kan meget mere end du selv og andre påbyder dig”, som i jule- og nytårsdagene lige skal sættes ordentlig på plads før starten på et nyt år.

Følgende bekendtgøres pr. 12.December, 2009

Christian Olsen, 37 år, 72 kg, Shindenkan træning; 6 år Jokokan Frederiksberg Karateskole. Chefinstruktør Kjeld Nyrup;

3.kyu, Yakami Shinsei-ryu Karate-do

2.kyu, Bujutsu Kodosoku-kai Gensei-ryu Karate-do

Resultater for gradueringsproces stoptests:

3 x Bronze cirkel: 7 min. 12 sekunder og efterfølgende Cuba test; 2.950 m (14.8 km/t)

Pensum test 1½ time: Bestået

Frikampstest ½ time; Bestået

Definitionstest; Bestået

Stævnetest: Bestået

Jan Vendelboe, 50 år, 85 kg, Shindenkan træning; 5 år Jokokan Ballerup Karateskole. Chefinstruktør Jens Iversen;

3.kyu Yakami Shinsei-ryu Karate-do

1.kyu, Bujutsu Kodosoku-kai Gensei-ryu Karate-do

Resultater for gradueringsproces stoptests:

3 x Bronze cirkel: 6 min. 15 sekunder og efterfølgende Cuba test; 2.400 m (12.0 km/t)

Pensum test 1½ time: Bestået

Frikampstest ½ time; Bestået

Definitionstest; Bestået

Stævnetest: Bestået

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

login