3-2.kyu; Min vej til det brune bælte

Af Mads Thon, Medlem indtil 2012

Jeg har altid syntes det har været noget stort at skulle have det brune bælte, nok mest fordi man skal i gennem flere forskellige tests: først fysisk test, pensum test/frikampstest og til sidst selve stævnet med den afsluttende graduering.

Den fysiske test blev afholdt om lørdagen i fitness.dk i Slagelse hvor Claus, Karsten og jeg skulle igennem den fysiske test. Først var det Claus, så Karsten og til sidst mig, fordi det var første gang for mig, så jeg ville gerne se hvordan det foregik. Da det blev min tur til at lave de 3 cirkler, fandt jeg ud af at det havde været en rigtig god idé at have lange bukser og trøje på for jeg fik brandsår på knæ og albuer af reaktionsøvelsen. 8 min. og 16 sek. Efter jeg var færdig med de 3 cirkler, som jeg havde taget stille og roligt, for ikke at bruge alle kræfterne inden jeg skulle op og løbe.

Efter maksimum 6 min`s. pause skulle jeg op på løbebåndet og løbe. Jeg kan bare huske Martin Renshi-dai, Claus og Karsten stå og heppe og opmuntre mig mens jeg løb, det var rigtig rart med god opbakning. jeg skulle minimum løbe 2705 m. jeg nåede 2730 m. lige på et hængende hår, for jeg havde givet mig 110 % alt hvad jeg kunne, så jeg kunne ikke gå bagefter og jeg måtte også lige ud til vasken for at se morgenmaden igen. Men jeg bestod testen så jeg var rigtig gladJ.

6 dage efter, om fredagen var det så blevet tid til pensum testen og frikampstesten, der blev afholdt i Måløv hallen. Da vi blev ført ind i den lille sal med spejlene, sagde Jens Kyoshi til os: ”Kimu Sensei er ikke i så godt humør lige nu, fordi han lige har været ved os andre instruktører og vi har ikke gjort det særlig godt” (Red: iscenesat pres. Kimu Sensei var nemlig i strålende humør). Efter det fik jeg bare endnu flere nerver på end hvad jeg havde i forvejen.

Da vi så var i gang med pensum testen gik det rigtig godt syntes jeg, jeg gik ikke i sort nogle gange eller var i tvivl om noget. Efter pensum testen fik vi lige lov til at tage noget vand og gøre os klar til task fighting 1, 2 og bagefter frikamp med anbefalet max. 50 %. Det var rigtig fedt med frikamp syntes jeg, for så kan man rigtigt få prøvet nogle teknikker, og så syntes jeg også det var hammer sjovtJ.

Da de 1,5 timer så var gået fik man at vide individuelt om man havde bestået. Da jeg så kom ind og fik at vide af Kimu Sensei at jeg havde bestået blev jeg rigtig glad, også specielt fordi jeg fik rigtig meget rosJ.

Næste dag var det så blevet tid til sommerlejren som også blev afholdt i Måløv hallen. Da den ”normale” graduering var færdig, var det blevet tid til ”amok på slagpude”. Først skulle vi slå, så sparke og til sidst begge dele. Jeg havde slået nogle af mine knoer til blods og jeg kunne næsten ikke løfte mine arme eller gå bagefter. Det eneste jeg husker er den blå slagpude og Jens Kyoshi og Christian der råber: kom nu Mads du kan godt, bli´ ved, det ser godt ud. Det var også rigtig rart med al den opbakning fra publikum der råbte og klappede, det gav lige nogle ekstra kræfter til at blive ved med at slå og sparke på den pude.

Til sidst fik jeg så endelig at vide at jeg havde bestået 3.kyu brunt bælte, det var bare rigtig dejligt endelig at have det brune bælteJ.

Alt i alt har det været en rigtig fed oplevelse til det brune bælte J.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login