Hjulet og den dybe tallerken – et nyt unikt vidensdelingsforum

Af Jokokan Honbu

”Ikke opfundet af mig!”, ”Kan selv og vil selv!”, ”Det var den andens skyld!”, ”Ja, ja, Spis nu lige brød til!”, jeg kunne blive ved. Menneskets historie viser, at vi ikke altid er lige gode til at lære af fortiden eller af andre, eller for den sags skyld – vores egne fejl.

Ego, lavt selvværd, lav og høj selvtillid, selvmedlidenhed (læs “Et af livets værktøjer – selvmelidenheden”), ingen tillid til andre og skiftende følelsesstemninger og manglende fokus, ansvar og handlinger ofte kan ofte ”spænde ben for hinanden og sig selv”, en erfaring og viden som ikke behøver at være nødvendig, hvis vi alle blot ville lytte mere til egne og andres erfaringer, oplevelser og viden.

I Shindenkan tror vi ikke på ”Jante-lov” eller at vi ikke kan lære af andre eller os selv. Vi tror på at der er plads til alle, eliten som motionisten, og for at en plante skal gro, skal den både vandes og have dens optimale plads i solen, og dette er vores alles ansvar og pligt. Både for os selv, men også hinanden.

Mange vil sige det er noget ”blåøjet” og naivt, men så lad det blot være sådan!. Uden nogen går forrest, tager ansvar og viser vejen, vil der ingen forandringer og udviklinger ske. Hvorfor lige Shindenkan? Fordi vi kan! og vil VIL!.

Velkommen til dette nye unikke vidensdeling- og erfaringsforum, som er ganske specielt, nyskabende og unikt, da den åbner op for at alle kan have glæde, udbytte af andres oplevelser, forandringer og udviklinger, hvis man altså selv vil; ”Fremtiden skabes af dine handlinger og ikke det du siger eller tænker du vil gøre”.

Det der gør denne nye blog helt unik er, at den henvender sig til alle – lige fra begynder, øvet til hjælpeinstruktør, instruktør til senior instruktør, chefinstruktør til mester og mester til stormester. Det er en lang tids og udviklingslinje, som kan anvendes til ens egne personlige eller fælles behov – uanset om man dyrker kampkunst, kampsport eller anden sport eller aktivitet.

Dette understreger virkelig essensen af, at Shindenkan forsøger efter bedste evne, at være tro mod vores værdisæt og åbne kommunikationspolitik, så det ikke kun er til glæde for vores egne medlemmer, men også for alle, der har lyst til at få del i vores viden, erfaringer efter de bedste og reneste hensigter

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login