Ichi, Ni, San – Vi er fra Shindenkan!

Af Jokokan Honbu

Over 250 glade Shindenkanere gav den hele armen og fik en masse positive oplevelser under en fantastisk og til tider euforisk stemning, under Shindenkans julestævne 2008. Shindenkan Julestævne markerede faktisk også et 20 års jubilæum siden afholdelsen af det første julestævne.

Med vægten lagt på teknisk forståelse og dybe stillinger kom alle TG- grupper igennem en fokuseret undervisning målrettet netop for deres pensum gruppe. TG står for TeamGruppe og indgår i det nye kommunikative og meget informative Shindenkan Håndbog i farver, som udkommer i Januar, 2009. TeamGruppe er en gruppe af grader, som kan have nytte, støtte og inspiration af hinanden.

Efter 3 timers koncentreret undervisning, blev der afholdt en 20 minutter lang ekstraordinær generalforsamling, som indkaldt til i X-mas stævne indbydelsen fire uger før

Ekstraordinær generalforsamling 2008, 13.december.

I forbindelse med Shindenkans Juletræningsstævne den 13.december, 2008, blev der holdt en fire uger i forvejen annonceret ekstraordinær generelforsamling, hvor der var afsat 20 minutter.

Forbundsformanden, Kimu Bjarkmann, åbnede generalforsamlingen og holdt en 10 minutter lang præsentation omkring hans afgang som forbundsformand, forhistorie, resultater og i hvilken strukturel og økonomisk stand forbundet afleveres til den nye 2 årige ledelse:

  • Alle strategiplaner opfyldt år før tid og langt over mål.
  • En strømlignet, effektiv og meget professionel organisation med vidensdeling og højt internationalt kompetenceniveau
  • Lederuddannede ledere til alle poster, som er “flasket op” med værdisæt og fælles retningslinier
  • Organisations økonomi 1/1-2009: Gældsposterne fordeler sig med 11 % til Honbu Dojo og 89 % til Kimu Bjarkmann, som de to største kreditorer og långivere.
  • Licenser frataget i Juni, 1996; Cypern, Grækenland, Irland
  • Fra 3 skoler til 8 skoler i Danmark
  • Fra ca. 40 elever til 650 elever i den samlede organisation pr. 1.februar 2008.
  • 20-30.000 læsere verden over til hjemmesiden
  • Før år 2000 Kompetenceniveau; Store huller i gradspyramiden op til Menkyo Kaiden
  • Nu år 2008 Kompetenceniveau; Få huller i gradspyramiden op til Menkyo og nu også en Inka.
  • Nu år 2008: 4 nye Honbu 1 hjælpeinstruktører uddannet. Sammenlagt 550 timers uddannelse. Det er ikke sket før.
  • Nytænkende konceptdesignet pensum håndbog i farver
  • Et anerkendt og attraktivt kampsportsforbund, som er offentligt “blåstemplet” i Danmark og internationalt.

Forbundsformanden Kimu Bjarkman og næstformanden Jens Iversen igennem de sidste 20 år havde efter moden overvejelse valgt, at give faklen videre til en ny generation. Kimu Bjarkmann har de sidste 8 år stået for ca. 70 % af alt arbejdet i Shindenkan og før det Jokokan, og vil koncentrere sig om, at være forbundsformand for Shindenkan Skandinavien og Europa, samt bestyrelsesmedlem i Jokokan International og Bujutsu Kodosokukai International, samt chefinstruktør for alle Honbu dojos. Både den afgående formand og næstformand indtræder derefter som menige medlemmer i SDK´s bestyrelse i deres egenskab som chefinstruktører for hhv. Honbu dojos og Jokokan Ballerup Karateskole.

Søren Nielsen, 4.dan og Martin Hansen, 4.dan, blev enstemmigt valgt til ny SDK forbundsformand og forbundsnæstformand pr. 1/1-2009 for en 2 årig periode med bundne opgaver og resultat opfyldelses mål. Hele den afgående forbundsformands præsentation af ”State of the nation” blev ligeledes enstemmigt godkendt.

Derefter var det tid til en fabelagtig gradueringssession på 1½ time, hvor 107 elever var oppe til graduering. Efter 5 timers stævne kunne de glade Shindenkanere med et højt julemands råb ønske hinanden en glædelig jul og et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at ønske alle vores 20-30.000 læsere verden over et rigtig godt og lykkebringende Nytår, og sige tak for det forgangne år og den støtte I har ydet Shindenkan ved at være trofaste læsere. Tak for det!.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login