Jokokan Christianshavn Karateskole opstarter 8. september, 2008

Af Jokokan Honbu

Det er en stor fornøjelse at annoncere, at Shindenkan organisationen etablerer en ny karateskole med “Plads til alle – eliten som motionisten” på Christianshavn i København.

Chefinstruktøren har over 20 års erfaring i kampsport med 17 års træning i Shindenkan (Jokokan) og yderligere tre års træning med andre kinesiske og koreanske kampsportssystemer.

Janus Friis er 35 år og for nyligt blevet far for første gang. Han har tilbragt en stor del af sit liv i spejderbevægelsen på et meget aktivt lederplan. Janus blev første gang sortbælte i karate for 12 år siden og er i dag 2.dan, sort bælte i Yakami Shinsei-ryu karate-do hos Jokokan, herunder Shindenkan.

Janus glæder sig til at byde alle velkomne og skabe en nye Jokokan skole sammen med dem. Lad os ønske ham held og lykke og alle hjælpe Janus med at gøre hans ambition til en succes!.

Jokokan Christianshavn karateskole er medlem af Shindenkan Skandinavien (Jokokan), som er en sammenslutning af otte Jokokan skoler. Organisationen forventes at passere omkring 750 medlemmer før sommeren 2009. Der er skoler i Amager, Ballerup, Greve strand, Frederiksberg, Korsør, Slagelse, Holbæk og nu Christianshavn. Alt arbejde foregår frivilligt og ulønnet til gavn for medlemmer og samfundet i hele organisationen.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login