Velkommen til Jokokans, herunder Shindenkans nye hjemmeside

Af Jokokan Honbu

Det er en meget stor fornøjelse at byde velkommen til vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på igennem knap ét år.

Vi håber på at de 25-30.000 månedlige læsere verden over vil værdsætte den og den vil falde i Jeres smag.

Bortset fra det nye opdaterede 90´er desigt til 2008 design, så er hjemmesiden udvidet betragtelig i dens vidensbase, således den ofte kan fungere som en opslagsbog med alt, hvad der er relevant i Jokokan, herunder Shindenkan, men så sandelig også for andre systemer. Vi har stadigvæk honoreret vores åbne kommunikationspolitik, som er ét af vores varemærker og en del af vort værdisæt.

Den vagtsomme læser vil straks have opdaget i overskriften, at det nye organisationsnavn for Jokokan Europa, herunder Skandinavien og Danmark også fremgår; Shindenkan.

Det er nemlig således at Soke Sensei Tonegawa har beæret Yamana-Itotani Sensei og Jokokan Europa, herunder Skandinavien og Danmark med egne organisations- og systemnavne, som fuldgyldige medlemmer af Yakami og Jokokan paraplyen. Klik på disse links for at læse mere: Soke Sensei ærer Jokokan EU, SC og Dk eller Europa, herunder Skandinavien og Danmark.

Læs mere link artikel og hjemmeside nyt punkt

Så denne lancering er ikke blot en opdatering af Jokokan 11 år gamle hjemmeside, men også lanceringen og præsentation af det nye organisationsnavn for Jokokan Europa, herunder Skandinavien og Danmark; Shindenkan.

Der er lagt omkring 1.000 timers arbejde i den nye hjemmeside, hvilket som nogen ved ikke er usædvanlig for hjemmesider for denne størrelse og omfang. Det skal siges at dette blot er til den danske version. Til den engelske venter mange måneders oversættelsesarbejde.

Processen har været følgende;

  1. Februar, 2007: Jens Kyoshi og Kimu Sensei diskuterer linierne for den nye hjemmeside.
  2. Februar-Juli, 2007; Kimu Sensei udformer drejebog og udfører research; Indkøb af bøger, video, lange samtaler med SST, dokumenter fra SST, Maj møde i Japan omkring hjemmeside.
  3. Juli, 2007; Jens Kyoshi og Kimu Sensei opsætter drejebog for den nye hjemmeside. Præsentation for Forbundets hovedbestyrelse og Shihan-kai. Input modtages og inkorporeres.
  4. Juli-December, 2007; Kimu Sensei fortsætter research og skriver alle afsnit til den nye hjemmeside. Jens Kyoshi opdatere løbende den gamle hjemmeside med de nye artikler, således et overblik hele tiden er intakt.
  5. Oktober, 2007; Jens Kyoshi og Kimu Sensei opsætter drejebog for den nye hjemmeside på design området.
  6. Oktober-december, 2007; Jens Kyoshi udfører research og design med løbende feedback fra Kimu Sensei, samt fortløbende forbedrings opdateringer. Over 1.000 arbejdstimer rundes.
  7. 23.december, 2007 til 3.januar, 2008; Beta version offentliggøres og alle sortbælte instruktører udfører Bugs-gennemgang.
  8. 03.01.2008 – 26.01.2008: Opdatering af rettelser fra bugs-test.
  9. 26.01.2008; Soke Sensei Tonegawa beærer Yamana-Itotani Sensei og Jokokan Europa, herunder Skandinavien og Danmark med egne organisations- og systemnavne, som fuldgyldige medlemmer af Yakami og Jokokan paraplyen.
  10. 26.Januar – 31.januar; Kimu Sensei tager nogle dage fri, omskriver dele af hjemmesiden, tilføjer nye afsnit og skriver præsentationsartikler. Jens Kyoshi opdatere den nye hjemmeside med rettelser og nye organisations- og systemnavne.
  11. 01.02.2008; Den nye Jokokan, herunder Shindenkan hjemmeside offentliggøres i danske version
  12. 01.02 – 15.04.2008: Martin Renshi-dai og hans team oversætter den danske version til engelsk.
  13. 15.04-30.04.2008; Engelske hjemmeside opsættes og testes.
  14. 01.05.2008, Nye hjemmeside fuldt funktionsdygtig på dansk og engelsk.

Endnu engang Velkommen til Jokokan, herunder Shindenkans nye hjemmeside!1

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login