Klumme: Yakami-ryu og HIDEN magazine – Den ultimative anerkendelse

Af Jokokan Danmark

Sammensætter man modens mest eksklusive, anerkendte og betydningsfulde magasiner, såsom VOGUE, COSMOPOLITAN og VANITY FAIR til ét magazin, vil dette bedst beskrive kampsportens og kampkunstens verdenskendte “second to none” magasin; Det japanske “The HIDEN, BUDO & BUJUTSU” magazine.

Et eksklusivt magasin som ofte er udsolgt, før det udkommer, og som er højt respekteret for sin troværdighed, integritet og yderst grundige, men også diskrete research omkring hovedartiklerne i sit månedlige magasin. Det siges at intet bliver overladt til tilfældighederne, og en endt efterforskning ofte medfører, at “HIDEN magazine” ved mere detaljerede facts end mange af de efterforskede personer, eller organisationer kan huske eller selv var klar over!.

Soke Sensei Tonegawa, Jokokan og Yakami-ryu har nu opnået denne ultimative anerkendelse. I december 2004 nummeret indledtes en artikelserie i “HIDEN magazine” om Jokokan og Yakami-ryu med Soke Sensei Tonegawa som den naturlige frontfigur. Den seks sider lange og billedspækkede artikel omhandlede vigtigheden af korrekte basis og kamae (kampstillinger), samt gode fif til forbedring af disse.

Reaktionerne var meget positive og overvældende. Artiklen blev derfor fulgt op med en efterfølgende syv siders lang artikel, omhandlende kokyu-ho (korrekt åndedræt) og kiai (kampråb). I denne artikel er Yamana (Kimu) Sensei) og Jokokan Europa, herunder Jokokan Danmark, beskrevet og prydet med to understøttende billeder.

Soke Sensei opnåede den sjældne ære at blive udvalgt til at pryde den mest sete side i magasinet – den modsatte helside af indholdsfortegnelsen. Alle i bladbranchen ved, at dette under normale omstændigheder er den mest sete og derfor normalt den dyreste side i ét magasin.

I “Hiden Magazin” er dette gratis. Det anses nemlig i sand Budo og Bujutsu ånd, som den ultimative anerkendelse, ære og respekt til én af verdens ypperste Stormester indenfor japansk og kinesisk kampkunst – som nu igennem THE magazine har opnået den ultimative og nu officielle anerkendelse af sin kampkunst og kunnen på verdensplan, som er meget få beskåret.

Jokokan Danmark, Medlem af Jokokan Europa ønsker Soke Sensei Tonegawa hjertelig tillykke med denne ultimative anerkendelse, som én af verdens ægte og ypperste Budo & Bujutsu stormestre i dag.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login