Endnu engang en succesfuld vinterlejr

Af Jokokan Honbu

Den sekstende forbunds vinterlejr blev igen afholdt i Honbu-dojo´s lokaler i Greve, hvor mere end 100 aktive deltagere i alderen fra 6 til 62 år, havde fornøjelsen af en krævende men lærerig træningslejr med mange smil undervejs.

30-50 venner og støtter havde fundet vej i løbet af dagen, og de kunne ligeledes opleve en dejlig underholdende dag på en strålende solskinsdag.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login