150 til Juletræning i Ballerup

Af Jokokan Honbu

110 juleglade Jokokanere i alderen fra 6 til 62 år gennemførte Jokokan forbundets 14´ende træningslejr, godt sekunderet af omkring 40 tilskuere bestående af bedsteforældre, forældre og søskende.

Jokokan Ballerup karateskole lagde i 2004 versionen lokaler til, og i funktionen som værter var der lagt et kæmpe arbejde bag. Forbundet vil takke JBa´s fællesudvalg, med Bo i spidsen, for et godt og konstruktivt samarbejde med Forbundets Fællesudvalg, som åbenlyst resulterede i et helt suverænt og succesfuldt arrangement i sædvanlig høj Jokokan standard.

Juletemaet i år var, at Julemanden endnu en gang havde bedt Jokokan om at være med til at redde julen. De forrige år havde det været den stærkt øgede konkurrence fra Post Danmark og Deutsche Post samt den stærkt stigende julestress. Mange havde glemt at julen jo er udtryk for hjertets sag – det bedste i mennesket. I år var der kommet en “Julemands udfordre” i form af Julemaneo fra Kilimanjaro i Afrika, i stedet for Grønlands Julemand. Så endnu en gang måtte Jokokan rykke den rigtige julemand til undsætning og redde julen – oven i købet 20 dage før end TV´s julekalender.
Men endnu engang lykkedes det heldigvis. Julen blev reddet igen i år til stor lykke og jubel for især de 59 JokoKidz.

Kimu Sensei havde denne gang planlagt træningen således, at alle deltagere blev inddelt i fire homogene, men blandede hold fra alle Jokokan skoler, som roterede rundt efter tur på fire aktivitetsarealer. På hvert Yakami-ryu Karate-do aktivitetsareal stod 2-3 smilende og engagerede instruktørteams klar til at undervise i aktiviteten. Hvert instruktørteam bestod af en skolechefinstruktør, sekunderet af mindst én anden aktiv og erfaren instruktør.

Aktiviteterne var; Kihon (gående basis) og Senkai (vendinger i 4 retninger), Ippon-kumite (arrangeret frikamp) & slagpude afprøvning, kata (Pinan 1), samt Ukemi (faldteknik), hvor der var posteret en ekstra erfaren instruktør, som en ekstra sikkerheds- og tryghedsfaktor for både deltagere såvel som I-teams.

Derefter var det tid for Jokokidz graduering, som leverede en meget flot præstation til stolthed og Juleære for alle fremmødte forældre, bedsteforældre og søskende.

De voksne må vente til den 18.December, 2004, hvor årets sidste forbundsgradueringen finder sted i Greve.

Efter et velfortjent bad, var det tid for indonesisk buffet, suppleret af drikkevarer og slikposer fra Jokokans sponsorer. Der var god tid til hygge og snak på kryds og tværs af skolerne. Men mange bevægede sig også ned til lokalet, hvor der var opstillet et interaktivt karate-spil, hvor deltagerne kunne afprøve deres reaktioner og kampevner vha. af en storskærm og et kamera. Der var mange der fik sig en god svedetur.

På vegne af Jokokans øverste Stormester, Soke Sensei Tonegawa, samt Jokokan Internationals bestyrelse ønskes alle medlemmer, venner, støtter, hjemmeside læsere og sponsorer en rigtig glædelig jul og et rigtigt godt og lykkebringende Nytår.

Med tak og taknemmelighed for et bemærkelsesværdigt og succesfuldt år for Jokokan, glæder vi os til at byde velkommen til Jer alle næste år 2005, samt til en masse nye Jokokanere.

FRA ALLE I JOKOKAN TIL ALLE JER – GLÆDELIG JUL & OG GODT NYTÅR !

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login