Velkommen til 100 nye Jokokanere

Af Jokokan Forbund

Efterårets fælles hvervekampagne for alle Jokokan Danmarks Karate-do skoler har opfyldt både de lokale som forbundsmæssige forventninger og forhåbninger. En opgørelse viser, at Forbundet kan byde hjertelig velkommen til lidt over 100 nye medlemmer fordelt på alle de lokale skoler.
Det var samtidig en stor glæde at konstatere, at omkring 35 af disse helt nye medlemmer, – med 2 uger til 1½ måneders erfaring, deltog i Forbundets Efterårslejr med stor entusiasme og lærvillighed.

Vi kan samtidig takke alle de lokale, såvel som forbundskræfter, for deres indsats i dette fælles koordinerede fremstød, som har gjort en stor forskel lokalt, såvel som forbundsmæssigt. Vi er nu omkring 300 medlemmer i Jokokan Danmark forbundet.

Tallet hundrede er ved at blive et mantra i Jokokan, da den første af Jokokan skolerne for første gang i Jokokan Danmarks historie, har rundet de 100 lokale medlemmer. Men ikke nok med dette, så er de andre lokale Jokokan skoler også vokset betydeligt i antallet af medlemmer, samtidig med et voksende drive og engagement til følge.

Det syder og bobler entusiastisk i alle Jokokans skoler, hvilket jo må siges at være det bedste fundament for fremtiden.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login