Jokokan første fælles hvervekampagne

Af Jokokan Forbund

Medlemsskolerne af Jokokan forbundet har netop afsluttet deres første fælles hvervekampagne med et meget flot resultat. Den fælles Jokokan kampagne havde til formål at samle, oplyse og gøre opmærksom på hvem Jokokan og hvad Yakami-ryu karate-do er, igennem Jokokans værdisæt og undervisningsprincipper. Dette igennem besøg og oplevelser af de forskellige lokale skoler rundt omkrng i Danmark i månederne Januar og februar, 2004.

Vi har nu den absolutte fornøjelse, at byde velkommen til omkring 80 nye jokokanere i alle aldre og køn.

Vi er meget taknemmelige for den indsats og tillid som er blevet vist Jokokan og Yakami-ryu Karate-do, som har gjort det muligt, at vi fortsætter successen, udbredelsen og foreningen af japansk kampsport i dansk og europæisk foreningsregi på grundlag af det fælles værdisæt og undervisningsprincipper, hvor alt arbejde udføres frivilligt og ulønnet til fordel for andre mennesker, lokal samfund og samfundet som helhed.

Den fælles kampagne er nøje tilrettelagt, og er baseret på Jokokans åbne kommunikationspolitik, fælles vidensdeling og gensidige respekt og accept af hinandens successer og fiaskoer, som altid vendes til noget positivt til fremtidens brug.

Kampagnen er igangsat på initiativ af Forbundsbestyrelsen efter at have set fordelene i dette efter opstarten og lærdommen fra flere lokale Jokokan skoler de seneste år. Forbundsbestyrelsen udpegede derefter bredde landstræner Jens Shihan som projektleder for dette fælles projekt. Efter høringer over mails og telefon, blev et projektforslag udarbejdet og præsenteret for Shihan-kai, som alle kom med deres konstruktive input. Alt blev vendt og drejet i en konstruktiv men heftig debat, som førte til det for Jokokan bedste slagplan.

Projektgruppen blev etableret med Jens Shihan som projektleder, hele shihan-kai som projektmedarbejdere, Forbundsbestyrelsen som styregruppe og forbundsformand Kimu Sensei, som den daglige sparringspartner. Resultatet og implementeringen af slagplanen kan vi alle være stolte af. Både forbundsmæssigt som lokalt.

Med et entusiastisk engagement af medlemmerne i de lokale Jokokan skoler, sammen med en sikker projektstyring, har Jokokan forbundet vist sin styrke igennem sammenhold, samarbejde og fælles indsats, som understreger vigtigheden og testen i, at vi stadig kan være individuelle i et fællesskab, hvis vi har en gensidig accept og respekt for hinanden, og samtidig behandler hinanden som vi gerne selv vil behandles.

Jokokan har bestået den hårde og svære test igennem de sidste tre års kulturforandrings- og ekspansionsfase. Vi ved nu hvor vi har hinanden og hvad hver enkelt leder vil og kan, og vi er kommet rigtig godt ind i den nye konsolideringsfase. Hjertelig velkommen til de omkring 80 nye Jokokanere.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login