70 tilmeldte Jokokanere på efterårslejr

Af Jokokan Honbu

Både humør og fuldmånen stod højt på himlen på Jokokans årlige efterårslejr. Værtsskolen var igen Jokokan Skælskør Karateskole, som havde overgået sig selv i år, og stablet et flot praktisk arrangement på benene efter forbundets planlægningsgruppes overordnede anvisninger og programtilrettelæggelse.

Træningslejren som strakte sig over to dage med udfordrende fællesskabende aktiviteter for de omkring 40 voksne deltagere fredag eftermiddag og tidlig lørdag morgen, inkluderede intensiv træning i Yakami-ryu Karate-do, åndedræts- og Yakami-ryu Tai-chi øvelser, og gruppesamspils øvelser over aftenkaffen med udgangspunkt i Jokokans værdisæt og undervisningsprincipper.

Energiindskuddet af 30 glade, grinende JokoKidz i højt gear tidlig lørdag morgen fra alderen 6 til 14 år, skabte en lettere euforisk stemning blandt alle Jokokanere på lejren, efter en stormfyldt nat i sovesalene, hvor vindens rusken og susen kæmpede mod de trætte jokokaneres højlydte snorken om, hvem der kunne overdøve hvem.

Ukemi (Faldteknik), Yakami-ryu Karate-do, -Jujutsu (faldteknik & Kast), -Kenjutsu (Sværd kihon) kombineret med forskellige individuelle og fællesskabende øvelser, designet og målrettet med udgangspunkt i Jokokans værdisæt, undervisningsprincipper og gradueringspensum, var rammerne for dagens træning.

Sammenlagt blev det til lidt over 12 timers planlagt Yakami-ryu træning med individuelle og samspilsøvelser for de voksne, og hen ved 7 timers energifyldt Yakami-ryu træning og aktiviteter for JokoKidz.

Den afsluttende festmiddag blev suppleret af en videokanon visende film fra åbningsopvisningen af Jokokan Korsør karateskole sidste år, 8 danske instruktørers træning i Japan 1998, Soke Sensei Tonegawa´s sommerlejr 2003 og Takeshi Nishiwake´s træningsbesøg i Danmark, 2003.

Efter de massive tilbagemeldinger tegner Jokokan forbundets 2003 efterårslejr til, at være blandt de mest succesrige lejre Jokokan har afholdt. Det stiller ekstra krav til Jokokan forbundets Vinterlejr før vinterferien 2004.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login