Vær med til at skabe Jokokan Ballerup Karateskole

Af Jokokan Forbund

Den 25.Maj, 2003 var der officiel åbning af den nye flotte Måløvhal på Måløv Hovedgade 50. 300 Ballerup borgere, Ballerups borgmester Dalsgaard og Prag´s borgmester Richter havde fundet vejen til en meget grandiøs indvielse.

Som bruger af den specialbyggede barfodssal på 150 m2, blev Jokokan Ballerup Karateskole (JBa) bedt om, at udføre en flot og succesfuld opvisning ligeefter talerne. Dette markerede også, at JBa flyttede fra Egebjergskolen til disse nye meget smukke faciliteter. Læs videre om opvisningen i artiklerne: “Jokokan Ballerup Karateskoles nye dojo en realitet” og “Indvielse af den nye Måløvhal”

Som en aktiv sportsforening i Ballerup deltog JBa også i det prestigefyldte idrætsprojekt “Arena Øresund” medio Juni, som er et samarbejde imellem det svenske og danske idrætsforbund. Læs artiklen “Jokokan og Arena Øresund”.
Jokokan Ballerup Karateskole ledes af to lokale Ballerup borgere og fædre fra Måløv og Egebjerg området. De har hver over 25 års erfaring indenfor Japansk & kinesisk kampkunst.

Chefinstruktør Jens Iversen fra Måløv, er 5.dan sort bælte, 41 år, uddannet Diplomingeniør og Zoneterapeut. Formanden Kimu Bjarkmann fra Egebjerg, er 7.dan sort bælte, 38 år, uddannet Diplomingeniør og MBA. Begge har udover dette lokale initiativ som ligger dem begge meget på sinde, også andre tillidserhverv. Chefinstruktør Jens Iversen er landechef for Jokokan Danmark og næstformand i Jokokan Danmarks forbundsbestyrelse. Formanden Kimu Bjarkmann er Chefinstruktør og områdechef for Jokokan Europe, og formand for Jokokan Danmarks forbundsbestyrelse.

Målet i den nye Jokokan skole i Ballerup, bliver i første omgang at skabe et nyt hold på 25 faste deltagere. Vi har i Jokokan rigtig gode erfaringer med, at både Jokokidz (8-14 år), voksne (15-35 år), old boys & Girls (36-45 år) og Wonder boys & Girls (46-99 år) træner sammen i begyndelsen. Det skaber en rigtig god atmosfære i dojoen (træningssalen) og i det efterfølgende socialliv efter Yakami-ryu karate-do træningen. Dette mener vi er meget vigtigt og værdifuldt for en Jokokan skole og dens medlemmer. Der vil efter behov være tilknyttet 1-2 instruktører udover Chefinstruktøren og formanden.

Så hvis du/I vil være med til at skabe en ny lokalforening, så opstarter det nye hold i den nye Måløvhal, Måløv Hovedgade 50, MANDAG DEN 18.AUGUST, 2003 KL 18:45-20:00. En trænings- eller joggingdragt er udmærket til at starte med.

Vi glæder os til at se dig/Jer!.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login