Jokokan’s I-Lejr 22-23. Juni, 2003

Af Jokokan Honbu

Jokokans instruktørlejr 2003 var speciel, da denne var direkte målrettet imod den kommende Jokokan “Soke Sensei Tonegawa træningslejr”. De velmotiverede deltagere skulle optimalt forberedes bedst mulig teknisk og mentalt på denne lejr.

Instruktør træningslejren var fra 4.kyu til 5.dan. Træningslejren var tilrettelagt for maksimalt mentalt pres ud i grænseområdet, så deltageren kun havde mulighed for, at være sig selv og ikke være nervøs for, at søge sparring og coaching hos sine lige så pressede kollegaer.

Træningslejren som strakte sig over 2 dage var en lidt for stor formålssucces, da de fleste af deltagerne allerede efter første dagen var så pressede psykisk og mentalt, at den efterfølgende dags træning kun kunne gennemføres med mobilisering af en energi, som mange af deltagerne ikke troede de besad. Første dags træning var derfor langt mere teknisk betonet, end den sidste dags træning. Men alle var nu forberedt, klar og helt oppe på dupperne til Jokokans kommende SST-03 lejr.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login